• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy Xcover Pro Reparation

Er din Samsung Galaxy Xcover Pro blevet smadret? Få den repareret hos Telerepair. På trods af dens ry som en ny håndværkertelefon, kan selv Samsungs mest holdbare mobil få brug for en reparation. Hos Telerepair er vi hurtige, grundige og leverer et godt resultat hver gang. Vores dygtige teknikere har udskiftet flere hundrede skærme, batterier, frontglas, stel og meget mere. Du får altid 100% prisgaranti – og skal sjældent vente mere end 30 min. til, at reparationen er overstået. Hvis din mobil har brug for en mere omfattende reparation, kan du altid få en låner. Bestil tid her på siden – så står du forrest i køen, når du besøger din valgte butik.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy Xcover Pro Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1444 kr

  • 444 kr

  • 555 kr

  • 666 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy Xcover Pro er Samsungs bud på en virkelig holdbar mobil. Den kom til Danmark i januar 2020, og er designet til at udholde slid, slag og meget opslidende miljøer og vilkår.

Den har en 6,3” Full HD+ skærm, dual-kamera og 4 GB RAM. Helt bemærkelsesværdigt, så er dens 4.050 mAh mobilbatteri også fuldstændig udskifteligt. Det betyder, at du kan købe en backup og skifte batteriet selv, når behovet opstår.

Den er certificeret til IP68, hvilket betyder, at den kan være under vand på 1,5 meters dybde i 30 minutter, uden at lide overlast. Den har desuden også “Glove Touch”, hvilket betyder, at den kan bruges selv med våde hænder eller tynde handsker. Omslaget behøver desuden ikke et cover, fordi telefonen er så godt beskyttet – og har en ru og rillet overflade.

Alle disse egenskaber gør, at den egner sig godt til håndværkere.

At telefonen er designet til at tåle lidt af hvert, betyder også, at den bliver udsat for mere. Den kan derfor stadig få brug for en reparation.

Reparation af din Samsung Galaxy Xcover Pro på under 60 minutter

Når uheldet er ude, kan Telerepair hjælpe.

Vi har repareret tusindvis af mobiltelefoner i over 10+ år. Vi har derfor oparbejdet en stor ekspertise, og kan udføre de mest gængse mobilreparationer på under 30 minutter. Vi kan skifte dit batteri, udskifte din skærm eller få styr på en løs forbindelse i dine højttalere. Uanset problemet med din Galaxy Xcover Pro, kan vi løse det.

Vi bruger kun de bedste reservedele. Det sikrer en høj kvalitet – og at du får en mobil tilbage, der fungerer præcis, som den skal.

Bestil tid her på siden eller besøg en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.

0