• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy Xcover 4S Reparation

Galaxy Xcover 4s er designet til at kunne tåle de fleste slag og forhold. Men derfor kan den stadig komme ud for uheld og få brug for en reparation.

Bestil den lige her hos Telerepair.

Får du en reparation hos os, er du garanteret en god oplevelse og en grundig reparation. Vi bruger kun de bedste reservedele og kan udføre de fleste reparationer på under en time. Bestil tid nu og sving forbi en af vores mange butikker i København og omegn.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy Xcover 4S Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 777 kr

  • 555 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Galaxy Xcover 4s er Samsungs bud på en ultra-holdbar og robust mobiltelefon. Den kom først på det danske marked i 2019, og er en klassisk håndværkertelefon. Den er tilmed certificeret efter det amerikanske militærs klassificeringssystem, hvilket betyder, at den har en høj holdbarhed og kan bruges i alle salgs vejr, vind og arbejdsforhold.

Hurtig reparation af din Samsung Galaxy Xcover 4s

I over ti år har vi repareret smartphones. Det vil sige, at vi har set stort set alle skader og fejl, der kan opstå på mobiltelefoner. Vi har udskiftet utallige skærme, batterier og kameraer på alle de populære brands, heriblandt Samsung Galaxy. Det har givet os en stor ekspertise, som vi trækker på hver gang, vi reparerer en mobil – også din. Vores værksted har alle reservedele liggende klar på lageret, hvorfor vi kan gå i gang med reparationen, så snart du indleverer din mobil.

De fleste reparationer tager mellem en halv og en hel time. Det er lige tid nok til at drikke en kop kaffe eller gå en tur, før du igen får din Galaxy Xcover 4s tilbage – god som ny.

 

Bestil tid nu – og spring ventetiden over

Du kan bestille din reparationstid lige her på siden. Så behøver du ikke stå i kø, når du først kommer ind i en af vores mange butikker i København og omegn. Reparationer tager typisk under en time. Vi har åbent mandag til lørdag.

0