• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S8 Reparation

Samsung Galaxy S8 - hvor to verderne mødes. Har du været så uheldig at ødelægge din Samsung, kan du roligt kigge forbi en af vores butikker. Her vil du blive mødt af et proffesionelt team, ligefra vores kunderådgiver der er klar til at hjælpe dig med spørgsmål og priser til vores dygtige uddannede tekniker som kan klare de fleste reparationer på under 30 minutter.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S8 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 1599 kr

 • 499 kr

 • 399 kr

 • 499 kr

 • 799 kr

 • 599 kr

 • 699 kr

 • 349 kr

 • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din Galaxy S8 set bedre dage? Ødelagt skærm, lyd der ikke virker eller noget værre? Bestil din Galaxy S8 reparation i dag

Mere om Galaxy S8

Lanceringen af Galaxy S8-modellerne var en tiltrængt succes for Samsung, som efter fiaskoen med eksploderende Galaxy Note S7’ere havde brug for en god modtagelse for at fortsætte ræset med Apples iPhones.

Heldigvis blev S8-modellen godt modtaget af både forbrugere og anmeldere, som roste Samsung for at have implementeret en række gode ændringer i forhold til S7-modellerne.

Forbedringer

Den mest åbenlyse af disse var afskaffelsen af hjemmeknappen i bunden af skærmen, hvilket gjorde, at skærmen kunne strække sig til alle fire hjørner af mobilens forside. Med S8-generationen afskaffede Samsung også de særlige ‘Edge’-modeller, da alle deres mobiler nu brugte edge-designet. Det betyder, at skærmen buer nedad ved kanterne for at give en blød og naturlig overgang til mobilens side.

Samsung Galaxy S8 benytter sig også af en markant stærkere processor end dens forgænger, så selvom de begge har 4GB RAM, er den en del hurtigere end S7’eren. Kameraet var imidlertid kun marginalt bedre end i 7’eren, hvor det til gengæld var blandt de bedste i branchen ved mobilens udgivelse.

Samsung Galaxy S8s største konkurrent var altså dens storebror, S8 Plus. Udover størrelsen var der dog næsten kun batteriet, som var forbedret, og mange valgte dermed den lidt billigere mulighed med basismodellen.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S8 Reparation

Grundet telefonens popularitet har vi hos Telerepair stor erfaring i at reparere netop denne model, som vi modtager i alle vores fysiske butikker. Her kan du tage direkte ind med din smartphone, mens du også kan booke en reparationstid på vores hjemmeside, hvis du vil springe køen over. Her er det også muligt at kontakte vores kundeservice, hvis har nogle indledende spørgsmål.

0