• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S8 Plus Reparation

Samsung S8 Plus Reparation - Hvad enten du skal have skiftet din skærm, batteri og eller - bagcoveret kan du aflevere telefonen i en af vores butikker. De fleste reparationer tager maks 30 minutter, du kan med fordel bestille en tid online her på hjemmesiden her. Så slipper du for at vente i Kø - Det er meget enkelt og du vil modtage en bekræftelse mail når din tid er bekræftet.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S8 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1799 kr

  • 599 kr

  • 499 kr

  • 549 kr

  • 799 kr

  • 349 kr

  • 799 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Efter krisen med Samsungs Galaxy Note 7, som indebar en risiko for overophedning og endda eksplosion, var der et kæmpe pres på det sydkoreanske selskab for at levere med deres Galaxy S8-generation, som skulle få dem tilbage i kampen med Apples iPhones igen.

Samsung levede op til kravene til både anmeldernes og forbrugernes begejstring, da de med flere forandringer til både det eksterne og interne i 2017 lancerede to imponerende S8-modeller. Den største og dyreste af disse var Samsung Galaxy S8 Plus, som bød på enkelte interne forbedringer i forhold til dens lillebror.

Mest markant for både S8 Plus og basismodellen var, at hjemmeknappen i bunden af skærmen var fjernet. Det betød, at begge havde et større display end deres forgængere uden at selve mobilen blev markant større.

Den opmærksomme Samsung Galaxy-ejer vil desuden bemærke, at der i S8-generationen ikke findes en model ved navn ‘Edge’. Det hænger sammen med, at alle modeller nu havde edge-designet fra starten af, hvilket betød, at skærmen buede ned mod kanterne af telefonen for at give et større display.

Samsung Galaxy S8 Plus og S8 indeholdte ikke mere RAM end deres forgængere, som lå på 4GB, men til gengæld var processoren klart forbedret, hvilket betød en markant hurtigere smartphone.

Den største forskel på S8 Plus og basismodellen var størrelsen, mens også batterilevetiden var længere. Øvrige forbedringer var dog svære at få øje på, så denne smartphone er altså primært for dem, der vægter en større skærm højt.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S8 Plus Reparation

Om det er netop skærmen eller en af de andre dele, der er gået i stykker på din Samsung Galaxy S8 Plus, står vi i Telerepair klar til at hjælpe dig. Vores reparationer er både billige og hurtige, og her på hjemmesiden kan du endda booke en reparationstid, så du slipper for at stå i kø i vores butikker. Dem er du selvfølgelig også velkommen til at møde direkte op i, mens du også kan kontakte vores kundeservice her på siden, hvis du har spørgsmål.

0