• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S7 Edge Reparation

Søger du Samsung Galaxy S7 Edge reparation, vil du være havnet på den helt rigtige hjemmeside. Telerepair.dk er hjemmesiden, hvor du kan bestille en Samsung Galaxy S7 Edge reparation. Hele bestillingsprocessen foregår online, hvilket sparer dig for både tid og besvær. Vi er dygtige til at reparere Samsung Galaxy S7 Edge, hvorfor det helt naturligt er en af de ydelser, vi tilbyder til kunder fra hele landet.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S7 Edge Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1499 kr

  • 499 kr

  • 399 kr

  • 444 kr

  • 349 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S7 Edge blev udgivet i 2016 samtidig med basismodellen Samsung Galaxy S7, hvor de sammen udgjorde S7-generationen af den sydkoreanske virksomheds smartphones.

Efter de store designændringer, som S6-modellerne bød på, var den eksterne forandring svær at få øje på i S7-modellerne, som af nogle blev kaldt mere af en plus-model end en decideret ny generation af smartphones.

Her havde Samsung dog forbedret detaljerne, hvor SIM kort-holderen skiftede placering og bagkameraet blev skubbet ind i telefonen, så det ikke strittede ud som før. Derudover var batteriet kraftigere, så mobilen kunne bruges i længere tid inden den skulle oplades.

Som navnet antyder, benytter Samsung Galaxy S7 Edge sig også af ‘Edge’-designet, hvilket betyder, at skærmen buer nedad mod mobilens kanter, så skærmen bliver større og overgangen blødere. S7 var den sidste generation af Samsung-smartphones, der havde en decideret Edge-model – teknologien var nemlig så populær, at det blev en fast del af alle modeller i Samsungs efterfølgende generationer.

Galaxy S7 Edge var samtidig den sidste Samsung-smartphone, som havde en hjemmeknap. Den blev i efterfølgende modeller fjernet for at gøre plads til et større display.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S7 Edge Reparation

Trods de senere innovationer er Samsung Galaxy S7 Edge stadigvæk en populær smartphone i Danmark, hvorfor vores teknikere har stor erfaring med at arbejde med den. Så hvis du har problemer med din mobil, er du velkommen i en af vores butikker, hvor vi tilbyder en hurtig og billig reparation af den.

Har du spørgsmål kan du kontakte vores kundeservice her på siden, hvor det også er muligt at springe køen i butikkerne over ved at booke en reparationstid.

0