• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy S6 Edge Reparation

Samsung Galaxy S6 Edge reparation kan bestilles på Telerepair.dk, hvor bestillingsprocessen er simpel og hurtig. Vi tilbyder langt de fleste reparationer til Samsung Galaxy S6 Edge, så du også kan finde den reparation, du er på udkig efter i øjeblikket.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy S6 Edge Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1666 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S6-serien blev i 2015 banebrydende for Samsung, som for første gang kunne konkurrere med branchens mest populære smartphones. Afgørende for dette var designet, som blev en del mere moderne med introduktionen af en metalramme, som erstattede den tidligere af plastik.

S6-generationen var også den første til at lancere en mobil med ‘Edge’-designet, som senere blev normen i Samsungs smartphones. Den første af disse hed Samsung Galaxy S6 Edge, og særligt for den er, at skærmen buer ned mod mobilens kanter for at give en blødere overgang på siderne.

Mobilen blev taget godt imod i både Danmark og på global plan, hvor også det forbedrede RAM og den hurtigere processor var med til at melde Samsung ind i eliten.

Samsung Galaxy S6 Edge bød også på en bedre fingeraftrykslæser og et forbedret kamera, mens det for første gang blev muligt at oplade mobilen trådløst. Desværre var mobilens batterilevetid begrænset, og mange oplevede problemer med at få den til at holde en hel dag, hvis den også skulle bruges til at se videoer og spille spil.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S6 Edge Reparation

Alligevel er Samsung Galaxy S6 Edge en rigtig populær smartphone herhjemme, og vores teknikere har stor erfaring med at arbejde med den. Du er derfor velkommen til at aflevere din smartphone i en af vores fysiske butikker, eller vælge at springe køen over ved at booke en reparationstid på vores hjemmeside. Her kan du også kontakte vores kundeservice, hvis du sidder med spørgsmål.

0