• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S6 Edge Plus Reparation

Telerepair har specialiseret sig i Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparation, hvorfor vi med høj sandsynlighed kan udføre den reparation, du leder efter. Vi har stor erfaring med at reparere Samsung Galaxy S6 Edge Plus, så der er stort set ingen grænser for, hvilke reparationer vi kan tilbyde. I dag er det nemt at bestille reparationer til Samsung Galaxy S6 Edge Plus, da man kan bestille den nødvendige reparation på nettet. Det kan du gøre via vores hjemmeside.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S6 Edge Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1666 kr

  • 555 kr

  • 555 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus blev i 2015 Samsungs førende smartphone, da den kombinerede det nye ‘Edge’-design med det bedste hardware, som virksomheden havde adgang til på det tidspunkt. Resultatet var en smartphone, som ligesom de andre S6-modeller endelig kunne konkurrere med markedets bedste.

Blandt de interne forandringer var en større hukommelse i form af 4GB RAM i stedet for de øvrige S6-modellers 3GB, mens nye features og indstillinger gjorde det endnu lettere at tage billeder, der så professionelle ud.

De eksterne ændringer var dog nemmest at få øje på. Samsung Galaxy S6 Edge Plus er markant større end dens yngre søskende, og med edge-designet går skærmen helt ud til kanterne af fronten, hvor de buer i en glidende overgang til mobilens side. Resultatet er et display, der virker endnu større end det er, og som er glimrende til for eksempelvis at se videoer, film og serier på.

Desværre har Samsung Galaxy S6 Edge Plus, ligesom de øvrige S6-modeller, problemer med batteriet – man skal være forsigtig, hvis mobilen skal holde til en hel dags forbrug. Til gengæld introducerede den trådløs opladning, hvilket gør det nemt at sætte den hurtigt til, hvis man er på farten.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S6 Edge Plus Reparation

Vi tilbyder selvfølgelig reparation af din Samsung Galaxy S6 Edge Plus, hvis du oplever problemer med en af dens mange fede dele. Du er således velkommen til at levere den i en af vores fysiske butikker, mens du også kan springe køen over ved at booke en reparationstid på vores hjemmeside. Her er det også muligt at kontakte vores kundeservice med eventuelle spørgsmål.

0