• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S5 Reparation

Samsung Galaxy S5 reparation hører til blandt de ydelser, vi kan tilbyde. Vi har tilbudt reparation af Samsung Galaxy S5 i en årrække, hvor vi har forkælet danske forbrugere med de bedste reparationer, hvor der har været taget højde for såvel kvalitet som kundeservice. Du kan bestille en Samsung Galaxy S5 reparation med få klik på din mus eller skærm. Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig på denne side, hvor vi har listet alle vores ydelser samt priser.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S5 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1222 kr

  • 444 kr

  • 333 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S5 blev i 2014 det nyeste skud på stammen fra Samsung, som var på vej til at slå sig fast som et af smartphone branchens største navne. Det endelige gennembrud skulle først komme med S6-modellerne – blandt andet på grund af afskaffelsen af plastikbagsiden, som var på S5-modellerne.

Ikke desto mindre er der her tale om en rigtig god smartphone for dens tid, som blandt andet byder på 2GB RAM, 16GB lagringsplads med mulighed for at udvide til hele 128GB, og et kamera, som dengang var blandt branchens bedste.

Mens mange var rigtig glade for, at Samsung med S6-generationen skiftede væk fra plastikbagsiden, havde materialevalget i S5’eren en fordel – nemlig at den var mere holdbar end mange andre smartphones på markedet.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S5 Reparation

Desværre kan det alligevel gå galt for din Samsung Galaxy S5, som vi derfor modtager med glæde i alle vores fysiske butikker. Her på hjemmesiden kan du også booke en reparationstid, så du slipper for at stå i kø, mens du også kan kontakte vores kundeservice med de spørgsmål, du eventuelt skulle sidde med.

0