• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S5 Mini Reparation

Samsung Galaxy S5 mini reparation – Det kan du bestille hos Telerepair, som har specialiseret sig i at udføre reparationer. Vi lever og ånder for at udføre reparationer, hvorfor vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Således kan du trygt bestille en Samsung Galaxy S5 mini reparation.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S5 Mini Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 999 kr

  • 444 kr

  • 333 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Med Samsung Galaxy S5 Mini tilbød Samsung et mindre alternativ til S5-basismodellen, og begge blev hurtigt populære i både Danmark og udlandet.

Med Mini-modellen var der tale om en smartphone, der skulle være praktisk og nem at bruge for dem, som ikke stillede de store krav til deres mobil. Således er RAM, skærmopløsning, kameraet og batteriet værre end i basismodellen, mens den til gengæld er en del mindre og derfor nemmere at have i lommen.

Det svagere batteri udlignes af, at Mini-modellens mindre skærm stiller færre krav end basismodellens. Dermed ender batterilevetiden faktisk med at være nogenlunde ens for de to modeller.

Derudover havde Samsung med denne model forbedret deres vandafvisende teknologi, hvormed Samsung Galaxy S5 Mini var vandafvisende helt uden, at man selv behøvede at foretage sig noget. Det var ikke tilfældet med basismodellen, hvor en gummiflap skulle sættes for opladerstikket for at gøre mobilen vandafvisende.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S5 Mini Reparation

Alt i alt var der her tale om en praktisk mobil, som af samme årsag stadigvæk bruges af nogle danskere. Derfor står vi også klar til at reparere din Samsung Galaxy S5 Mini i alle vores fysiske butikker. Ønsker du at springe køen over kan du booke en reparationstid her på hjemmesiden, hvor du også kan kontakte vores kundeservice med de spørgsmål, du eventuelt skulle sidde med.

0