• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S10E Reparation

Samsung Galaxy S10E blev i 2019 Samsungs første såkaldte budgetvenlige smartphone, da den sydkoreanske virksomhed tilbød et billigere men også svagere alternativ til deres to øvrige nye modeller. Også hos Telerepair er det muligt at finde gode priser på Galaxy S10E, da vi tilbyder både hurtige og billige reparationer af din nye smartphone. Se vores tilbud her på siden, hvor du også kan booke en reparationstid eller kontakte vores kundeservice. Du er også velkommen til at møde direkte op i en af vores fysiske butikker, hvor vores erfarne teknikere står klar til at modtage dig.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S10E Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1599 kr

  • 599 kr

  • 399 kr

  • 499 kr

  • 999 kr

  • 799 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S10E er den billigste af de tre modeller i Samsungs Galaxy 10-generation, men det betyder ikke, at du ikke får fingrene i en rigtig god smartphone. Designmæssigt måler den sig nemlig fuldt ud med dens storebrødre, mens forskellene i interne færdigheder er tydelige, men ikke ødelæggende for oplevelsen.

For eksempel har S10E kun 6GB RAM i forhold til S10s 8GB, mens dens fingeraftrykslæser ikke er integreret i skærmen, som det er tilfældet med de øvrige modeller. Til gengæld byder den på mere lagerplads end dens forgængere samt en skærm, som fylder en del mere af forsiden end det før har været tilfældet.

Der er dog ingen tvivl om, at Samsung Galaxy S10E skal sælges på dens pris. Ved dens udgivelse kostede den eksempelvis små 1500 kroner mindre end S10-standardmodellen, og den er derfor et nyttigt alternativ til dem, der ikke regner med at presse deres smartphone til det yderste.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S10E Reparation

De lave priser lever vi hos Telerepair op til, da vi tilbyder hurtige og billige reparationer af din Samsung Galaxy S10E. Her på siden kan du bestille en reparation af din smartphone eller stille et spørgsmål til vores kundeservice, mens du også er velkommen til at møde direkte op i en af vores fysiske butikker. Her vil vores teknikere oftest være i stand til at modtage din telefon med det samme.

0