• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S10 Reparation

Samsung Galaxy S10-generationen kom på gaderne i marts 2019, hvor Samsung lancerede hele tre forskellige smartphones. Med Samsung Galaxy S10 får du standardudgaven, som på langt de fleste områder er blandt de førende i branchen. Det samme er vi hos Telerepair, hvor vi tilbyder hurtige og billige reparationer af din Samsung Galaxy S10. Her på siden kan du bestille en reparationstid eller kontakte vores kundeservice, mens du også er velkommen til at gå direkte til en af vores fysiske butikker med din smartphone.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S10 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1899 kr

  • 599 kr

  • 399 kr

  • 599 kr

  • 1349 kr

  • 799 kr

  • 899 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Med Galaxy S10-generationen formåede Samsung endelig at skabe en smartphone, hvor skærmen fyldte så godt som hele mobilens forreste side. Milepunktet blev nået ved at inkorporere frontkameraet i skærmen, mens også bagsiden af mobilen blev simplificeret ved at fjerne fingeraftrykslæseren. Den blev i stedet placeret i selve skærmen, hvormed man blot behøver at røre sin skærm for at låse den op.

Samsung Galaxy S10 bød også på 8GB RAM og 128GB lagerplads, som blev bakket op af et batteri, som med lethed kunne holde til en dags moderat forbrug. Derudover bød den på tre markant forbedre kameralinser på henholdsvis 16MP og to gange 12MP.

Modellen var også den første af Samsungs smartphones, som tilbød ‘reverse wireless charging’. Det betød, at man kunne oplade andre Galaxy S10’ere med sin egen telefon ved blot at holde dem op mod hinanden, ligesom Samsungs Galaxy Watch og de nye Galaxy Buds (virksomhedens svar på AirPods) kunne benytte sig af teknologien.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S10 Reparation

Hos Telerepair ved vi dog, at mange nye features også kan betyde nye slags skader. Heldigvis står vores erfarne teknikere klar til at modtage din Samsung Galaxy S10 i vores butikker, hvor de fleste reparationer kan klares på under en time.

Vi er i stand til at udskifte de vigtigste dele af din telefon eller diagnosticere den, hvis du er usikker på dens skaders omfang. Du kan også kontakte vores kundeservice her på hjemmesiden, hvor det også er muligt at bestille en reparationstid i en af vores butikker. Du er selvfølgelig også velkommen til at møde direkte op i butikken, hvor vores teknikere står klar til at modtage dig og din smartphone.

0