• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy S10 Plus Reparation

Samsung Galaxy S10-generationen blev i 2019 den nyeste række smartphones fra Samsung, som med en række innovationer blev nogle af de ledende smartphones i verden. Er du en af dem, der har fået fingrene i en Galaxy S10 Plus, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med enhver skade eller defekt, som den måtte have. Vores teknikere har stor erfaring med Samsung-telefoner og kan klare størstedelen af reparationer på under en time. Du er velkommen til at møde op til en af vores fysiske butikker med din telefon, mens du også kan bestille en reparationstid eller kontakte vores kundeservice her på siden.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy S10 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2149 kr

  • 599 kr

  • 399 kr

  • 599 kr

  • 1349 kr

  • 899 kr

  • 799 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy S10 Plus er den førende af generationens tre smartphones, og dermed også den dyreste. I forhold til Galaxy S10-basismodellen bød den blandt andet på et forbedret frontkamera, en større skærm og et markant bedre batteri.

Sammenlignet med den tilsvarende Galaxy S9 Plus er forbedringerne dog endnu tydeligere. Et meget stærkere kamera, mere lagerplads og mere RAM kom som forventet, men også telefonens design blev der lavet om på.

Det indebar blandt andet, at fingeraftrykslæseren på bagsiden af telefonen blev fjernet, men det betød ikke, at man ikke længere kunne låse telefonen op med sin finger. I stedet var aflæseren nemlig indbygget i skærmen, så man blot skulle røre den for at få adgang til sin smartphone.

Derudover introducerede den ‘reverse wireless charging’ til Galaxy-rækken. Det betød, at man nu kunne oplade sine venner og bekendtes telefoner med sin egen, og så endda helt trådløst.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S10 Plus Reparation

Med mange nye features ved vi dog også, at der kan forekomme mange nye slags skader. Heldigvis har Telerepairs teknikere stor erfaring med Samsung Galaxy-telefoner, og vi står klar til at reparere din Samsung Galaxy S10 Plus, uanset hvilke skader den måtte have.

Vi tilbyder således udskiftning af alle dens vigtigste dele samt en diagnose af din telefon, hvis du er usikker på dens skaders omfang. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice her på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål, hvor du også kan bestille en reparationstid i en af vores butikker. Du kan også møde direkte op i en af vores butikker, hvor vores teknikere står klar til at modtage dig.

0