Privatlivspolitik
Galaxy Note 8 Reparation - Telerepair - Hurtig og med 100% prisgaranti - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy Note 8 Reparation

Er din Galaxy Note 8 kommet ud for et uheld? Uanset om skærmen er flækket, batteriet er blevet overbelastet eller telefonen har fået vand i sig, kan du få en hurtig og billig reparation hos Telerepair.

Vores teknikere har en kæmpe ekspertviden inden for reparation af Samsungs mobiltelefoner, heriblandt deres Galaxy Note 8. Når du indleverer din Galaxy Note 8, kan du typisk forvente at have en velfungerende telefon i hænderne igen på under 60 minutter. Det afhænger naturligvis af omfanget på skaden. Vi har 100% prisgaranti. Det betyder, at hvis du oplever, at fejlen vender tilbage, kan du få den repareret igen – helt gratis.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy Note 8 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2299 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsungs Galaxy Note 8 blev lanceret i september 2017. Det var den første Samsung-mobiltelefon med et dual-lens kamerasystem. Det blev mange steder hyldet som et endnu bedre kamera end selv dens konkurrent, Apples iPhone 8. Også displayet blev fremhævet i tests og anbefalinger. Samsungs nyere mobiltelefoner bruger deres patenterede Infinity Display, der giver en bedre farvegengivelse, lys og gør at skærmen kan gøres kurvet.

Få din Galaxy Note 8 repareret af eksperter

Hos Telerepair har vi igennem årene haft mange Samsung-mobiltelefoner på vores værksted. Ofte er der bare tale om mindre skader, såsom revner i yderglasset, der dækker skærmen, udbrændte batterier eller lidt rust i stikket pga. vand. Når det gælder helt almindelige fejl som disse, kan vi reparere dem, så snart vi får dem i hænderne. Til vores reparationer, bruger vi kun originale reservedele. Du kan derfor stole på, at din Galaxy Note 8 kommer til at fungere præcis, som før skaden opstod.

Hvis du i forvejen kender fejlen, kan du booke en tid her på siden. Det betyder, at vi allerede ved, hvad reparationen kræver, og du derfor skal bruge endnu mindre tid i en af vores butikker. Vi kan også køre en hurtig diagnose i butikken, så selv hvis du er i tvivl, kan vi hurtigt få din mobil på ret fod igen.

0