❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy Note 20 Ultra Reparation

Få en reparation af din Galaxy Note 20 Ultra hos Telerepair. Vi er blandt de førende mobilreparatører i Danmark. I 10+ år har vi repareret og udskiftet komponenter i flere hundrede smartphones og tablet – også Samsungs populære Note-serie. Langt størstedelen af vores reparationer er klaret på under en time. Hvis ikke, tilbyder vi dig gerne en lånemobil. Men det er typisk kun nødvendigt, hvis din Note har lidt en vandskade eller har brug for en gennemgribende reparation. Bestil tid her på siden og kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy Note 20 Ultra Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 3199 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Galaxy Note20 Ultra er en opgradering af deres flagskibsmodel for 2020. Den kom til Danmark i august 2020. Den er versatil og kan gøre stort set alt, du har brug for fra en smartphone – og lidt ekstra.

Note20 Ultra har en 6.9” Dynamic AMOLED 2X med HDR10+. Den er også udstyret med en Snapdragon 865 plus-processor, som gør dig i stand til at streame Xbox-spil direkte på din mobil.

Er din Galaxy Note 20 Ultra gået i stykker? Få den repareret på næsten ingen tid hos Telerepair

Da Note 20 Ultra er blandt Samsungs dyreste smartphones, er det næsten med garanti billigere at få en reparation end at gå ud og købe en ny model.

Hos Telerepair får du en professionel og grundig reparation til en god pris. Når vi fikser din smartphone, vil den være i stort set samme stand, som før skaden. Dens levetid kan endda være blevet forlænget.

Det kan vi gøre, fordi vi bruger de bedste reservedele og har meget kvalificerede teknikere med mange års erfaring med Samsung og de andre store mobilbrands. Vi udfører alle typer af reparation inklusiv udskiftning af skærm, batteri, knapper og meget mere.

Vi giver prisgaranti på alle vores reparationer. Det vil sige, at hvis skaden eller fejlen vender tilbage, så giver vi dig en ny reparation – helt gratis.

Du finder os overalt i København og i store dele af Nordsjælland.

0