❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy Note 20 Reparation

Har du tabt eller beskadiget din Galaxy Note 20? Så kan Telerepair hjælpe. Bestil tid her på siden. Hos Telerepair får du en professionel mobilreparation. Vi kan fikse, hvad end problem eller skade, der kan være opstået med din Galaxy Note. Vi har i 10+ år repareret flere hundrede Android-smartphones – også fra Samsungs populære Note-serie. De fleste reparationer er overstået på under en time. Alle vores reparationer kommer med en prisgaranti. Hvis fejlen vender tilbage eller skaden har siddet dybere, end vi først diagnosticerede, reparerer vi den gerne igen – helt gratis. Bestil tid her og mød op i en af vores mange butikker i hele Nordsjælland og København.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy Note 20 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2899 kr

  • 1099 kr

  • 1299 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Samsung Galaxy Note 20 blev lanceret i Danmark i august 2020. Det var en opfølger til Samsungs forrige mobil/tablet-hybrid, Galaxy Note 10.

Da modellen kommer med en trykfølsom stylus egner den sig især til kreativt arbejde. Men den store skærm kan også let bruges til gaming på mobilen.

Med så alsidig en brug, betyder det dog også, at den let kan komme ud for uheld.

Når din Galaxy Note 20 har brug for reparation

Samsung Galaxy Note 20 er – som andre nyere Samsung-mobiler – støv- og vandafvisende.

Men hvis du taber den eller den på anden vis bliver fyldt med vand, vil den stadig have brug for en reparation. Det kan vi hjælpe med hos Telerepair. Vi har gode priser, dygtige teknikere og lille ventetid.

Har du brug for at diagnosticere problemet først? Så hjælper vi gerne. Ellers kan du booke din tid og specifikke reparation lige her på siden.

0