• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy Note 10 Reparation

Hvis din Galaxy Note 10 er blevet beskadiget, kan Telerepair hjælpe. Vi har i over ti år repareret Android-telefoner, inklusivt Samsungs Galaxy-serie. 

Over de ti år har vores erfarne teknikere repareret flere hundrede Android-mobiler. Det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan finde og udbedre de fejl og skader, som din mobil kan have. Den store ekspertise har gjort, at der er næsten ingen ventetid. De fleste reparationer tager under en time. Det betyder, at efter du har drukket en kop kaffe på en nærliggende café, vil du igen kunne have din Galaxy Note 10 i hænderne igen – så god som ny.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy Note 10 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2599 kr

  • 899 kr

  • 899 kr

  • 1499 kr

  • 899 kr

  • 1099 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Hos Telerepair er din mobil i sikre hænder. Alle vores reparationer kommer med en prisgaranti. Det betyder, at hvis du oplever, at fejlen vender tilbage, eller skaden sidder dybere end forventet, kan du aflevere den til os igen, hvor vi vil reparere den igen – helt gratis.

Bestil tid her eller mød op i en af vores mange butikker. Vi har åbent mandag til lørdag.

Samsung Galaxy Note 10 kom på markedet i august 2019 og var en opfølger til det forrige års meget populære Galaxy Note 9. Designet har fået en opgradering og er nu mere kompakt. Derudover har Galaxy Note 10 et professionelt triplekamera, der giver dig bedre mulighed for at tage mange forskellige typer billeder, inklusiv landskabs- og portrætbilleder. Den har et kraftigt batteri, der holder en hele dag. Derudover har den Note-seriens populære Infinity-display, som giver dig en 95% skærmflade.

Når din Galaxy Note 10 har brug for reparation

Samsung Galaxy Note 10 er, som alle Samsungs nyere telefoner, støv- og vandafvisende. Men taber du den eller ryger den i en vandpyt eller en anden væske, kan du stadig være uheldig. Hvis din mobil er gået i stykker, kan du trygt få den repareret hos Telerepair. Vi giver dig en god og prisbevidst reparation med lille ventetid.

Ved du i forvejen, hvad der er galt med din mobil? Så kan du booke din tid i forvejen her på siden. Vi tilbyder også diagnosticering og en omhyggelig gennemgang af mobilen, hvis du er i tvivl om, hvad skaden præcis er.

0