• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy J6 Reparation

Har din Galaxy J6 fået et par slag eller på anden vis blevet beskadiget? Så kan du bestille en hurtig, grundig og professionel reparation hos Telerepair.

Vi har over ti års erfaring inden for mobil-, tablet og computerreparation. Over de ti år har oparbejdet en stor ekspertise og erfaring. Vi har repareret utallige Samsung Galaxy-mobil, heriblandt Galaxy J6.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy J6 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 888 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din skærm flækket? Dit batteri udbrændt? Eller er du kommet til at spilde vand på mobilen? Så kan vi nemt og hurtigt fikse eller udskifte de beskadigede komponenter. Vi har alle reservedelene liggende klar i butikken, hvilket betyder, at vi kan reparere din mobil med det samme. Typisk er ventetiden på under 60 minutter. Det er lige tid til at drikke en café latte eller gå en kort tur.

Vi bruger primært originale reservedele. Det forlænger levetiden på din Galaxy J6 og gør, at den vil føles som ny, når du afhenter den hos os. Vi har en 100% prisgaranti på vores reparationer. Det betyder, at hvis skaden eller fejlen vender tilbage, så reparerer vi den igen.

Du kan bestille tid i forvejen her eller bare møde op i en af vores butikker. Vi har åbent mandag til lørdag. Du finder de specifikke åbningstider under den enkelte butik.

Samsung Galaxy J6 blev lanceret i maj 2018. Galaxy J er Samsungs, nu udgået, mid-range serie af mobiltelefoner. Det betyder, at den brugte mange af komponenterne fra deres high-end serier, såsom Galaxy Note, men i et mere prisbevidst design.

Den har en Exynos 7 Octa 7870-processor og en Super AMOLED capacitive touchscreen, hvilket giver dig et klart og tydeligt billede uden hakken eller forsinkelser.

Pålidelig og hurtig reparation af din Galaxy J6

Vi kender din Samsung Galaxy J6 indefra og ud. Det gør vi, fordi vi har haft flere hundrede Samsung Galaxy-mobiler forbi vores butikker og værksteder. Vores certificerede teknikere har opbygget en stor ekspertise, og kan derfor løse dit problem på kort tid. Vi kan derfor tilbyde en 100% prisgaranti på alle reparationer.

0