• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy J6+ Reparation

Er din Samsung Galaxy J6+ blevet beskadiget? Så kan vi hjælpe.

Hos Telerepair får du en grundig og prisbevidst reparation med næsten ingen ventetid. Du kan nemt have din mobil tilbage i god stand, samme dag. De fleste af vores reparationer tager under en time, så du kan lige knap nå en kop kaffe.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy J6+ Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 888 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Vores kyndige teknikere har over ti års erfaring inden for mobil-, tablet og computerreparation. De ti år har givet også en stor erfaring og ekspertise, som vi sætter i brug, når vi reparer din Samsung Galaxy J6+. Vi har efterhånden repareret flere hundrede Samsung Galaxy-mobiler.

Hvis din skærm er flækket, dit batteri er dødt eller der er kommet væske i mobilen, kan vi hjælpe. Vi har alle de nødvendige reservedele på lager, hvilket betyder, at du, ved de fleste reparationer, højst skal vente en time. Vi bruger også kun originale reservedele. Det forlænger din mobils levetid og gør, at din Galaxy J6+ vil føles som ny, når du får den udleveret igen. Vi har en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Hvis skaden er mere omfattende eller fejlen vender tilbage, så reparerer vi den gerne igen – uden ekstra omkostninger for dig. 

Du kan bestille tid i forvejen her eller bare møde op i en af vores butikker. Vi har åbent mandag til lørdag. Du finder de specifikke åbningstider under den enkelte butik.

Samsung Galaxy J6+ blev lanceret i oktober 2018. Galaxy J er Samsungs, nu udgået, mid-range serie af mobiltelefoner. Plus-modellerne er både større, men har også en markant bedre ydeevne. Mange af komponenterne stammer fra deres high-end serier, såsom Galaxy Note, men i et mere prisbevidst design. 

Samsung Galaxy J6+ har en Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425-processor og 4GB RAM. Det giver dig en hurtig og responsiv mobiltelefon, der egner sig godt til de fleste typer brug. Skærmen er en Super AMOLED capacitive touchscreen på 6”, hvilket betyder, at størrelsen falder mellem en normal smartphone og en tablet.

0