• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy J4 Reparation

Er din Galaxy J4 blevet beskadiget – og har den brug for en reparation? Så kan du bestil tid til en professionel og hurtig reparation her.

Hos Telerepair har vi udført alle slags mobilreparationer. Vi har over ti års erfaring og har efterhånden repareret flere hundrede Samsung mobiler, heriblandt telefoner fra deres Galaxy J-serien. Vi er vant til at udskifte deres skærme, batterier, kameraer, kredsløbsplader og alt andet, du kunne have brug for. De mest almindelige skader, kan vi udbedre på under 60 minutter. Det er lige tid nok til at drikke en kop kaffe eller gå en tur.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy J4 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 899 kr

  • 549 kr

  • 599 kr

  • 499 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy J4 blev lanceret i marts 2018, og er en mid-range smartphone. Det betyder, at den har mange af komponenter, du finder i deres dyrere modeller, men i en mere prisbevidst udgave.

Galaxy J4 har en 5,5” Super AMOLED capacitive touchscreen, og bliver drevet af en Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53. Bagkameraet i mobilen er på 13 MP, og lader dig tage billeder i en opløsning, der kan sammenlignes med mange digitale kameraer.

Har du tabt din Galaxy J4? Få en dybdegående diagnose og en kyndig reparation

Vi har haft rigtig mange Samsung Galaxy-mobiler forbi vores værksted. Det betyder, at vi hurtigt og nemt kan diagnosticere fejl og skader, og fikse dem, mens du står i butikken. Vi bruger kun originale reservedele og har alt på lager. Det har kortet ventetiden på de fleste reparationer ned til under en time. De originale reservedele forlænger din mobils levetid. Når du får din Samsung Galaxy J4 tilbage, vil den ydermere være, som da du først fik den fra fabrikken.

Er du i tvivl om, hvor fejlen ligger? Så kan du også booke en diagnose her på siden. Det sikrer, at din Galaxy-mobil får præcis den reparation, som den har behov for. Vi tilbyder også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer.

0