• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy Fold Reparation

Er din Galaxy Fold flækket midt over?

Så lad Telerepair tage sig af reparationen. Og selvom Fold’en har et nyt foldbart design, der kan tåle væsentlig mere end tidligere versioner, har vores teknikere allerede godt styr på præcis, hvordan de skal reparere den. Det kan de, fordi vi har over ti års erfaring med mobilreparation, heriblandt Samsungs Galaxy-serie.

Vores værksted bruger kun de nyeste og bedste reservedele, så du er garanteret en eminent reparation. De fleste fejl og skader er udbedret på under en time.

Bestil tid her på siden eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland!

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy Fold Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 5333 kr

  • 999 kr

  • 1111 kr

  • 1888 kr

  • 1666 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy Fold er blandt de første foldbare mobiltelefoner. Den kom først til Danmark i oktober 2019. Det er uden tvivl skærmen, som gør det største indtryk, når man først har den i hænderne. Udover at den kan foldes, er hovedskærmen med AMOLED på hele 7’3” med Infinity Flex Display. Der er dog i praksis tale om to skærme: den foldbare hovedskærm, konstrueret i polymerlage, og en frontskærm, der fungerer på samme vis som traditionelle smartphones. Den seneste model har derudover en Snapdragon 855-processor og et forstørret batterisystem, så den kan holde op til en hel dag.

Den foldbare skærm har dog også ry for at være lidt mere skrøbelig end det, vi er vant til fra almindelige smartphones. Men hvis du har brug for en hvilken som helst anden reparation, står vi også klar til at hjælpe.

Eksperter i reparation af Samsung mobiler – inklusiv Fold

Vi har haft rigtig mange Samsung-mobiler gennem vores værksteder over de sidste ti år. Det betyder, at vi har oparbejdet en kæmpe ekspertise, som vi trækker på ved hver eneste mobilreparation.

Vores værksted er udstyret med de seneste værktøjer og er fuldkommen ESD-sikret. Det betyder, at din mobil ikke kan lide overlast, når vi udfører reparationen. Afhængig af hvor omfattende arbejdet er, kan vi som regel fikse din mobil på under 30 minutter. Ydermere giver vi dig en 100% prisgaranti – så hvis fejlen vender tilbage, fikser vi den igen.

0