• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A9 Reparation

Hvis din Galaxy A9 er stoppet med at virke, kan vi reparere den. Hos Telerepair udfører vi alle slags reparationer. Du kan bestille tid her på siden eller bare dukke op i en af vores mange butikker. Vores teknikere har stor erfaring med reparation af alle Samsung mobiler, blandt andet Galaxy A9. Når vi får din mobil ind på værkstedet, kan vi som regel fikse den på under én time. Det er lige akkurat tid til, at du kan drikke en kop kaffe imens. Kræver din telefon mere arbejde, får du en låner, indtil reparationen er færdig.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A9 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1444 kr

  • 444 kr

  • 555 kr

  • 777 kr

  • 333 kr

  • 155 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Skulle uheldet være ude og din Samsung Galaxy A9 får en vandskade, den bliver tabt, får ødelagt docken eller lign. Så er din bedste mulighed for en professionel reparation Telerepair.

Vi sikrer dig de bedste vilkår både under og efter reparationen, også til en af markedets skarpeste priser.

Er din Samsung Galaxy A9 gået i stykker?

Hos Telerepair har vi efterhånden haft mange Samsung mobiler forbi vores værksted. Det gælder også Samsung Galaxy A9. De typiske skader er revner i displayets yderglas, flade batterier og vandskader. Når vi reparerer din mobiltelefon, bruger vi kun originale reservedele. Det garanterer, at din mobiltelefon igen bliver præcis, som den var, før skaden indtraf.

Ved du i forvejen, hvad der er galt? Så book din tid her på siden. Så kan vi hurtigere reparere din A9, fordi vi ikke først skal diagnosticere fejlen. Er du i tvivl, eller vil du bare være 100% sikker på, at den bliver som ny, kan du også skrive det. Ellers kan du indlevere den i en af vores mange butikker, hvor vi vil udføre en grundig diagnose.

Derfor er Telerepair den bedste mulighed

Telerepair er Danmarks mest erfarne indenfor reparationer. Vi har certificerede teknikere med over 10 års erfaring, som giver dig den bedste mulighed for at få en telefon som føles som ny. Vi anvender kun originale reservedele, så du som kunde er sikret de bedste materialer. Telerepair ønsker den største sikkerhed for sine kunder, derfor tilbyder vi altid 24 måneders reklamation på alle reparationer.

Fik du svar på dine spørgsmål?

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os over telefonen, eller komme ned i en af vores butikker og få et uforpligtende tilbud til lige præcis din reparation.

0