• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy A71 Reparation

Skal du have en reparation af din Galaxy A71?

Så bestil din reparation her hos Telerepair.

Vi tilbyder dig over 10 års erfaring med reparation af Samsung Galaxy-telefoner, heriblandt deres A-serie. Vores dygtige teknikere har repareret tusindvis af mobiltelefoner, så vi kender alle de mest udbredte skader – og ved, hvordan de skal fikses. Vores reparationer tager typisk under 30 min.

Bestil din tid her på siden og afleverer din mobil i en af vores mange butikker. Så får du hurtigt en velfungerende mobil i hænderne igen.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy A71 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1699 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Galaxy A71 er sammen med A51 en del af Samsungs A-serie for 2020. De to mobiler minder i høj grad om hinanden, men Galaxy A71 har en noget større AMOLED-skærm på hele 6,7” og et større batteri med mulighed for hurtigere opladning.

Er din Galaxy A71 kommet ud for et uheld? Få den repareret hurtigt af en professionel

Det er surt, når man har brug for en reparation. Især hvis telefonen er helt ny.

Men når uheldet er ude, kan det være nødvendigt. Og hos Telerepair priser vi os på at give dig den absolut bedste reparationsoplevelse. Det betyder, at du får en professionel reparation for en god pris på kort tid.

Vores dygtige teknikere har lavet et utal af reparation og udskiftninger af komponenter. Takket være Samsungs store popularitet i Danmark, har vi også en stor erfaring med Samsung-telefoner. 

Når vi udfører din reparation, bruger vi kun de bedste reservedele. Det sikrer, at din telefon vil fungere upåklageligt, når du får den tilbage fra os. Du vil også ofte kunne bestille en reparation med originale reservedele fra Samsung.

Alle vores reparationer kommer med en prisgaranti. Det betyder, at hvis du oplever, at problemet eller skaden vender tilbage, så reparerer vi den igen – helt gratis.

0