• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A7 Reparation

Er din Samsung Galaxy A7 gået i stykker, så står vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe. Hos Telerepair er du sikret den højeste kvalitet, til den skarpeste pris på markedet. Vi er meget kvalitetsbevidste - og vi anvender kun originale reservedele. Derfor har vi 100% prisgaranti på vores reparationer. Vi giver derfor altid en reklamation på 24 måneder, fordi vi her hos Telerepair er så sikre på vores håndværk. Hvis du ønsker den bedste vejledning omkring problemet på din Samsung Galaxy A7, anbefaler vi du kigger forbi en af vores butikker. Nedenfor på siden kan du se priser på de mest almindelige reparationer, ellers kan du altid kontakte os for at få den præcise pris på netop din reparation.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A7 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1111 kr

  • 1333 kr

  • 1222 kr

  • 1333 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har din Samsung Galaxy A7 lidt skade?

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan med vores mobiler i dagens Danmark. Derfor er det selvfølgelig klart vi bruger dem mere end nogensinde før, dette medfører så desværre at flere oplever diverse skader på deres telefon. Dette problem er ikke så stort som det var tidligere, og det er Telerepair en af grundene til.

Derfor er Telerepair de bedste

Telerepair fikser din telefon på ca. 30 minutter uanset skaden. Denne utrolige service kan vi tilbyde grundet vores erfarne certificerede teknikere, som med over 10 års erfaring har en virkelig stærk forståelse for problemet, samt udførelsen af den bedste reparation. For at opnå den bedste reparation, så skal man bruge de bedste reservedele, derfor anvender Telerepair kun originale reservedele, som sikrer din telefon længst mulig levetid.

Skulle uheldet være ude op til 24 måneder efter, så har du altid en reklamation der gælder, så du er bedst sikret.

Står din reparation ikke i skemaet

Hvis det nu skulle ske at din telefon har en anden skade, som ikke er beskrevet i skemaet. Så er du altid velkommen til at komme ned i en af vores butikker og få et uforpligtende tilbud. Eller kan du ringe til os i vores åbningstider mandag til lørdag.

0