❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy A51 5G Reparation

Skal du have repararet din Galaxy A51 5G? Så står Telerepair klar til at hjælpe. Book din tid her på siden. Hos Telerepair får du en hurtig og kompetent reparation af din Samsung. Vi har oparbejdet mere end 10 års ekspertise med reparation af smartphones – også Samsungs nyere modeller, såsom A51 5G’en. De fleste reparationer er overstået på under en time. Bestil tid her på siden, vælg din reparationstype og aflever din mobil i en af vores mange butikker. Så har du snart en velfungerende mobil igen.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy A51 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1399 kr

  • 649 kr

  • 649 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Samsung Galaxy A51 5G er blandt Samsungs første 5G-kompatibel mobiltelefoner. Modellen kom til Danmark i 2020 og giver dig adgang til det lynhurtige 5G-netværk, der kan levere hastigheder på op til 1.000 Mbit/s – hvis netværket er tilgængeligt i dit område og du har det rette abonnement.

Ellers minder A51 5G’en på mange måde om 4G-modellen. Den har fire kameraer og et solidt display – i dette tilfælde en 6,5” Infinity-O Super AMOLED-skærm.

Er din Galaxy A51 5G gået i stykker? Få en professionel reparation på under 60 min.

Hos Telerepair får du hurtigt din smartphone tilbage i hænder igen – i nærmest lige så god stand, som da du først købte den.

Vores dygtige teknikere har stor erfaring med reparation og udskiftning af komponenter i de fleste Samsung-modeller – også deres A-serie. Det betyder, at vi har barberet den gennemsnitlige reparationstid ned på under 60 min.

Jo mere omfattende skaden er, desto længere tid kan det dog godt tage. Det er lettere at udskifte frontglasset på din mobil end at gennemgå og fikse en omfattende vandskade.

Hos Telerepair har vi også valgt kun at bruge de bedste reservedele. Det betyder, at du ofte kun vil kunne tilvælge originale reservedele direkte fra Samsung. I andre tilfælde har vi sørget for, at delene er af samme høje kvalitet.

Det er vores mål at give dig den bedste kundeservice. Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål om din reparation eller besøge en af vores butikker, hvis du oplever et problem med din smartphone.

0