• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A41 Reparation

Har din Samsung Galaxy A41 brug for at blive fikset? Bestil din reparation her på siden. Når du har specificeret, hvilken type af reparation din Galaxy har brug for, skal du bare indlevere den i en af vores mange butikker over hele Sjælland. Så klarer vi resten. Ventetid under reparationen er kort (under 1 time). Vi har i 10+ år repareret flere hundrede smartphones fra Samsung – også fra A-serien. Det har givet vores dygtige teknikere en stor ekspertise, som gør, at de fleste reparationer (udskiftning af skærme, batterier osv.) kan udføres hurtigt. Når du bestiller tid i forvejen, garanterer du, at vi har alle de nødvendige reservedele liggende klar på vores lager. Hvis du skal vente mere end en time, kan du få udleveret en lånemobil.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A41 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1111 kr

  • 555 kr

  • 555 kr

  • 444 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung A41 blev lanceret lidt i smug i april 2020.

Modellen er en del af deres budgetlinje, A-serien, men disker stadig op med en 6,1” Infinity U-skærm med Super AMOLED, et triple-kamera med en opløsning på op til 48MP og et fast charging-batteri på 3,500 mAh.

Batteriets relativt lille størrelse (sammenlignet med deres andre A-modeller) gør dog også, at det til tider kan blive nødvendigt med en udskiftning.

Er din Galaxy A41 gået i stykker? Få en grundig diagnose og en god reparation

Galaxy-telefoner er meget populære i Danmark. Det medfører også, at de er blandt de smartphones, vi reparerer allerflest af.

 Det betyder, at vi højst sandsynligt er stødt på din mobils skade eller fejl før. Vi kan derfor også udføre reparationen hurtigt. Den gennemsnitlige ventetid under reparationen er på under en time – medmindre skaden er meget omfattende. I sådan tilfælde kan du få en lånemobil, mens vi fikser telefonen.

Er du usikker på, hvad fejlen egentlig består af? Så kan vi også lave en dybdegående diagnose, der udpeger problemområder og reelle skader. Vi tilbyder også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer.

0