• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A30s Reparation

Er din Galaxy A30s gået ud?

Så kan Telerepair repareret den for dig. Bare bestil tid her på siden – eller besøg en af vores mange butikker. Vores dygtige teknikere har stor erfaring med alle typer af reparation af Samsung-telefoner, heriblandt Galaxy A30s. Vi kan udføre de fleste reparationer og udskiftninger på under en time. Bare drop forbi, køb en kop kaffe, og så er din mobil klar til at blive afhentet – god som ny. 

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A30s Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 999 kr

  • 555 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy A30s kom på markedet i september 2019, og er en solid mobil – især i forhold til den relativt lave pris. Mobilen har et pålideligt batteri, fire kameraer og en stor 6,4” Infinity V sAMOLED-skærm. Skærmen har en vidunderlig farvegengivelser og giver dig et betydeligt bedre billede end de lidt ældre, traditionelle, LED-skærme.

Er din Galaxy A30s gået i stykker? Vi har 10+ års erfaring med reparation af Samsung-mobiler

Vi har et væld af erfaring med mobilreparation hos Telerepair. Vi har haft et utal af Samsung-mobiler forbi vores værksted. Vi har derfor også set lidt af hver, når det kommer til skader og defekte komponenter. De tre mest udbredte mobilskader er flækkede skærme, døde batterier og vandskader.

Når vi reparerer din mobiltelefon, bruger vi kun de bedste reservedele – ofte med mulighed for kun at tilvælge originale reservedele. Det betyder, at når du får din mobil igen, vil den fungere præcis, som før skaden indtraf.

Er du i tvivl om, hvor problemet ligger? Så kan du også booke en diagnose. Vores teknikeres store erfaring gør, at vi ofte kan lure, hvor fejlen ligger. Hvis du ved præcis, hvad der skal udskiftes eller fikses, skal du blot vælge den pågældende opgave og komme forbi butikken med din mobil. Så klarer vi resten.

0