Privatlivspolitik
Galaxy A20s Reparation - Telerepair.dk - Få en effektiv reparation
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Galaxy A20s Reparation

Har din Galaxy A20s brug for en reparation? Bestil tid hos Telerepair her. Vi har mange års erfaring med alle typer af mobilreparation. Vi har oparbejdet en stor ekspertise i at udskifte og reparere Samsungs populære smartphones – også fra deres A-serie. Over de sidste ti år har vi udskiftet flere hundrede skærme, batterier, kameralinser og alle andre slags komponenter. Når du indleverer din Samsung Galaxy hos os, er ventetiden ikke lang. De mest udbredte reparationer tager under 60 min. Hvis vi forventer, at reparation kommer til at tage længere tid, kan du få en lånemobil i mellemtiden helt gratis. Bestil din reparation her og kom forbi en af vores mange butikker over hele Sjælland.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Galaxy A20s Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 849 kr

  • 349 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr
1. Få repareret i butik
2. Få afhentet gratis (Gælder kun Storkbh. & Nordsjælland)
3. Send din enhed til os (Vi reparerer & sender retur samme dag)

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy A20s kom til Danmark i efteråret 2019. Sammen med A20e er den en del af Samsungs 5. generation. Formålet med S-serien var at lave en billigere model, der – på trods af den lave pris – ikke manglede de fornødenheder, folk i dag forventer af deres smartphone.

Galaxy A20s minder på mange måder om A20e, men frem for en Samsung Exynos 7 Octa-processor, er den i stedet udstyret med en Snapdragon 450. Den processor er hurtigere, hvilket ikke kun gavner dens ydeevne, men også batterilevetiden.

Har du tabt din Galaxy A20s? Få en grundig diagnose og en god reparation

Samsung Galaxy er mere eller mindre synonym med Android-mobiler. Derfor er de også blandt de mest populære smartphones i Danmark.

Jo mere populære noget er, desto flere reparationer bliver der også udført på modellerne. Det betyder, at vi hos Telerepair har virkelig stor erfaring med Samsungs Galaxy-mobiler – heriblandt Galaxy A-serien.

Vi kan hurtigt diagnosticere og løse de fejl og skader, der nu engang opstår, når man har en mobil. Vi har udskiftet flere hundrede skærme, batterier og komponenter. Din Samsung vil være næsten som ny, når du får den tilbage igen. Det er godt for mobilens levetid – og klimaet.

Er du i tvivl om, hvor fejlen ligger? Så book en diagnose her på siden. Det sikrer, at din Galaxy-mobil får præcis den reparation, som den har behov for. Vi tilbyder også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer.

0