• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Samsung Galaxy A20e Reparation

Er din Galaxy A20e kommet ud for et uheld? Så bestil tid til din reparation her. Hos Telerepair udfører vi alle slags mobilreparationer. Vi har stor erfaring inden for Samsung mobiler, heriblandt deres populære Galaxy A-serie. Det betyder, at vi har udskiftet flere hundrede af deres skærme, batterier, kameraer, kredsløbsplader og meget andet. Når du indleverer din mobil i en af vores mange butikker, skal du ikke vente længe. Hvis der er tale om en revne, et slag eller en vandskade, kan vi som regel lave den på under 60 minutter.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Samsung Galaxy A20e Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 999 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 555 kr

  • 255 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Samsung Galaxy A20e kom på markedet i foråret 2019. A20e er en del af Samsungs 5. generations A-serie. Formålet med A-serien var førhen at lave en lavpris-udgave af deres populære S-serie, men med 5. generation er der sket markante forbedringer. Galaxy A20e kan bryste sig med at have en AMOLED-skærm med 720 x 1560 pixels, 3 GB RAM, to bagvendte kameraer (13MP og 5MP) og et solidt 8 MP frontkamera. Det betyder, at den er et godt prisbevidst alternativ til andre Samsung-mobiler.

Har du tabt din Galaxy A20e? Få en grundig diagnose og en god reparation

Hos Telerepair har vi haft rigtig mange Samsung Galaxy-mobiler på vores værksted. Det betyder, at vi har et indgående kendskab til de mest udbredte fejl og nemt og let kan udskifte yderglas, flade batterier og kredsløbsplader med vandskade. Når vi reparerer din Galaxy A20e, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at din mobil vil være som ny, når du får den tilbage i hænderne. Det er godt for mobilens levetid, men garanterer også, at den stadig er beskyttet af Samsungs garanti.

Er du i tvivl om, hvor fejlen ligger? Så kan du også booke en diagnose her på siden. Det sikrer, at din Galaxy-mobil får præcis den reparation, som den har behov for. Vi tilbyder også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer.

0