Privatlivspolitik
OnePlus 6 Reparation - Nemt og hurtigt! - Mange års erfaring - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

OnePlus 6 Reparation

Telerepair står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har problemer med din OnePlus 6. Vi går hverken på kompromis med vores reparationer eller service som er din tryghed for, at vi altid står klar til at hjælpe dig og din enhed. Vi kan klare alle typer reparationer af OnePlus 6 og gør det almindeligvis indenfor typisk 20-60 minutter. Vores dygtige teknikere har alle sammen over 10 års erfaring og i en af vores 9 butikker er du altid velkommen til, at søge assistance, vejledning eller hurtig og effektiv reparationshjælp! Telerepair tilbyder reparationer med udelukkende markedets bedste reservedele og vi har uovertruffen Danmarks bedste og billigste priser. Vores kundeservice er døgnet rundt klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og henvendelser kan ske både via mail og telefonisk.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på OnePlus 6 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1999 kr

  • 1499 kr

  • 499 kr

  • 799 kr

  • 499 kr

  • 199 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Er din OnePlus 6 i dårlig stand? En knækket skærm eller knapper, der ikke virker? Bestil en OnePlus 6 reparation i dag

Mere om OnePlus 6 Reparation

OnePlus 6 blev i maj 2018 den seneste udgave af OnePlus-serien, og blev især omtalt for dens imponerende RAM på enten 6 eller 8GB. Med lagerplads på op til 256GB og et stærkt batteri kunne den således måle sig med enhver smartphone ved dens udgivelse, og dens elegante design bidrog blot til at gøre OnePlus er kendt navn på smartphone-markedet.

OnePlus er også blevet kendt for deres relativt lave priser, og dem følger vi selvfølgelig op på ved at tilbyde lave priser på reparation og udskiftning af dele på din OnePlus 6. Det gælder både for udskiftning af skærm, cover, batteri, beskyttelsesglas og ladeindgang, mens vi også tilbyder en diagnose af din telefon, hvis du er usikker på dens skaders omfang.

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål og henvendelser kan ske både via mail, telefonisk eller i en af vores butikker.

Få en reparation nær dig

Telerepair holder til centralt i Roskilde, København, Hørsholm og Taastrup. Kom ind og få den service du fortjener. I mange tilfælde kan vi reparere din telefon på under 1 time – så er du hurtigt på farten igen selvom uheldet er ude.

0