Privatlivspolitik
Danmarks bedste reparation af din One Plus 5 – få et tilbud allerede i dag! - Telerepair
 • Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

OnePlus 5 Reparation

OnePlus 5 er nyeste skud på stammen fra OnePlus og vi hos Telerepair ved hvor vigtigt det er, at være tilgængelig i sin hverdag. Hos Telerepair har vores kompetente team af teknikere over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Vi kan derfor tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning. Vi går op i, at give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du trygt kan overlade din OnePlus 5 til os. Uanset om du har brug for et skærmskift eller dit batteri er kortsluttet, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte vores kundeservice, eller komme forbi en af vores butikker i København. 

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på OnePlus 5 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 1199 kr

 • 1499 kr

 • 1199 kr

 • 399 kr

 • 599 kr

 • 599 kr

 • 299 kr

 • 199 kr

 • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Mere om OnePlus 5 Reparation

OnePlus lancerede i 2016 OnePlus 5 som efterfølger til den succesfulde OnePlus 3T – undrer du dig over, at de sprang generation 4 over, er du ikke den eneste. Årsagen er dog ganske enkelt, at tallet 4 i Kina, hvor OnePlus er fra, forbindes med uheld. I nogle kredse kan det endda signalere død, hvorfor OnePlus ikke så frem til at markedsføre en telefon med den slags konnotationer.

Du skal derfor ikke forvente flere års forbedringer i OnePlus 5 i forhold til 3T, men der er alligevel tale om en rigtig stærk smartphone, som ved sin udgivelse kunne konkurrere med de allerbedste i branchen. Især dens 8GB RAM fik mange til at spærre øjnene op – her var der tale om en forbedring på 2GB i forhold til dens forgænger.

Telerepair reparerer din OnePlus 5

Telerepair er en dansk reperationsservice som tilbyder OnePlus 5 reparationer til Danmarks bedste pris. Vi laver reparationer på samtlige OnePlus modeller og kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Hos Telerepair har vi og vores team af teknikere mange års erfaring indenfor reparationsbranchen, og vi har derfor de bedst mulige kompetencer til at reparere din OnePlus 5. 

Hos Telerepair ved vi, hvor stor betydning din telefon har for at få hverdagen til at fungere optimalt og tilbyder derfor næsten alle slags reparationer til en nem, sikker og billig løsning. Uanset om din skærm trænger til at blive udskiftet, en højtaler er gået i stykker, dit batteri ikke fungerer optimalt igen eller din enhed har været tabt i væske, kan vi almindeligvis afhjælpe din enhed.

Når vi modtager din enhed bliver den fejlvurderet, i fælleskab med dig og vores teknikere, hvorefter der udformes en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Ønsker du alligevel ikke tilbuddet, samler vi selvfølgelig din OnePlus 5 igen, og du får den tilbage i samme stand som ved indleveringen. Vi sigter efter at give dig en god og hurtig betjening, og kan som udgangspunkt ordne et skærmbrud på 15-60 minutter. Er der brug for et batteriskift, udskiftning af ladestik eller højtaler kan også det ordnes på meget kort tid.

Vi går op i, at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse og har du spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvad der er den bedste reparationsløsning for dig og din enhed, er vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Vi yder almindeligvis 24 måneders reklamationsret, så du kan føle dig tryg ved at efterlade din OnePlus 5 til reparation hos os. Du kan altid sende os en mail, kontakte vores kundeservice eller kigge forbi en af vores tre fysiske butikker placeret i København – her kan vi ved de fleste reparationer hjælpe dig, imens du venter i butikken.

0