Privatlivspolitik
Reparation af One Plus 3T til Danmarks bedste pris - Telerepair
 • Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

OnePlus 3T Reparation

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din OnePlus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan bestille en reparation. Vi ønsker at give dig en god og behagelig kunde- samt serviceoplevelse. Derfor har vi kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning. Vi bruger kun kvalitetsreservedele og står derfor inde for vores resultater.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på OnePlus 3T Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

 • 1299 kr

 • 999 kr

 • 999 kr

 • 399 kr

 • 499 kr

 • 599 kr

 • 299 kr

 • 199 kr

 • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Mere info om OnePlus 3T

OnePlus 3T var den første ‘T-udgave’ af en af OnePlus smartphones. Det kinesiske selskab havde ellers tidligere kun udgivet én ny model om året, men blot 6 måneder efter lanceringen af OnePlus 3, kom dens storebror på markedet.

Den bød på en række mindre forbedringer, især til frontkameraet, som gik fra 8MP til 16MP. En forbedret processor skulle også gøre telefonen hurtigere, mens der også var mulighed for mere lagerplads med en 128GB-udgave til salg. Prikken over i’et kom med et stærkere batteri, som rettede op på et af de største kritikpunkter omkring OnePlus 3.

Forbedringerne var i forbrugernes øjne tilstrækkelige, for OnePlus 3T blev en succes, og OnePlus har siden fortsat succesen med halvårlige udgivelser ved blandt andet at lancere OnePlus 5T.

Telerepair reparerer din OnePlus 3T

Telerepair tilbyder reparation af samtlige OnePlus modeller til Danmarks bedste priser. Vi er en dansk reparationsservice og vi kan med over 10 års erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning hvor du som kunde, sammen med din enhed, er den vigtigste for os.

Vi ved hvor stor en betydning din OnePlus 3T har for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi alle slags reparationer til Danmark’ bedste pris, så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det fx er skærmen der er i stykker, batteriet der er kortsluttet eller om du har tabt din OnePlus 3T i noget væske, kan vores team af kompetente teknikere hjælpe.

Vores teknikere vil almindeligvis, efter du har indleveret din OnePlus 3T, lave en komplet gennemgang af enheden, så de med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, kan stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose fremsender vi et tilbud som du skal acceptere før vi går videre med reparationen af din enhed. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi din OnePlus 3T igen, og du får den selvfølgelig tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet – vi ønsker ikke at snyde nogen!

Vi bestræber os på, altid at give en god og effektiv samt sikker betjening, hvorfor vi oftest vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter eller udskifte et batteri på kortere tid.

Vi vil gerne give dig den bedste service- og kundeoplevelse og er derfor altid klar til at besvare spørgsmål samt rådgive dig omkring hvilken reparationsløsning som vil være mest passende for dig og din telefon. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du efterlader din OnePlus 3T til os og har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er vores kundeserviceafdeling altid klar til at hjælpe. Vi bruger nogle af markedets bedste reservedele til Danmark’ bedste priser og højeste kvalitet og kan derfor almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret. I vores tre butikker, placeret midt i København, kan du også altid få hjælp, råd og vejledning. I vores butikker har vi oftest tid til at ordne de fleste reparationer imens du venter. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os. 

0