❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 9 PureView Reparation

Har din Nokia 9 PureView brug for reparation? Uanset årsagen til problemet, kan Telerepair hjælpe. Vi tilbyder en professionel og hurtig reparation af din mobiltelefon. Vores certificerede teknikere har et væld af erfaringer med Nokia og de andre store mobilmærker. De typiske skader og skrammer, såsom flækkede skærme, ødelagte kameralinser og vandskader, kan fikses på under en time.

Du kan både bestille en tid eller møde op i en af vores mange butikker.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 9 PureView Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2499 kr

  • 799 kr

  • 799 kr

  • 699 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 9 PureView er Nokias store satsning. Den har hele fem kameraer, det såkaldte penta-camera system, der giver dig en helt uhørt kvalitet og kontrol over dine fotografier. Den eksporterer endda i billedformatet RAW, så du kan redigere det i et professionelt billedredigeringsprogram såsom Photoshop.

Er din Nokia 9 PureView gået i stykker?

Telerepairs mange certificerede teknikere har flere årserfaring med reparation af Nokia-telefoner. Vi har derfor også haft rigtig mange på vores værksted. Det betyder, at vi ved en masse om mobilens opbygning, reservedele og hvor de typiske fejl opstår. Det gør, at vi kan udføre en omfattende og kompetent reparation på under en time.

Vi bruger kun autoriseret redskaber og det nyeste udstyr inden for ESD på vores værksted. Det betyder, at din telefon er beskyttet mod statisk elektricitet og andre skader, der kan opstå under en reparation. Vi bruger også kun de originale reservedele, hvilket forlænger din mobiltelefons levetid og sikrer, at den føles som spritny, når du igen får den i hænderne.

0