Privatlivspolitik
Nokia 8.1 Reparation - Telerepair.dk - Få mobilen repareret på 60 min.
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 8.1 Reparation

Har du tabt din Nokia 8.1 eller er den gået i stykker? Hos Telerepair kan vi hurtigt og pålideligt reparere din Nokia-telefon. Vores kyndige teknikere har en stor ekspertise med udskiftning af flækkede skærme, udbrændte batteriet og ødelagte kameraer. Når du afleverer din mobiltelefon til reparation, kan vi typisk reparere den på under en time. 

Du kan bestille tid her eller i en af vores butikker. Det forkorter din ventetid, fordi du giver os flere oplysninger, der gør det lettere for os at diagnosticere problemet og udskifte reservedelen eller reparere skaden.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 8.1 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 999 kr

  • 699 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Nokia 8.1 er vidunderlig mobiltelefon med et stort QHD-Display, en fantastisk performance og en meget holdbart fysisk design. Desværre er det robuste design ikke en garanti mod skader og slid.

Er din Nokia 8.1 ødelagt? Få den repareret af eksperter

Der har været tonsvis af Nokia-telefoner igennem vores værksted. Det betyder, at vi kender designet, indmaden og mobilens opbygning. Det er også årsagen til, at vi kan udføre de fleste reparationer på under 60 minutter – uanset om, du skal have skiftet din skærm eller repareret en vandskade.

Vi bruger kun originale reservedele. Det betyder, at du ikke vil kunne mærke forskel mellem en af vores reparationer og en spritny Nokia 8.1. De reservedele er også med til at forlænge din mobiltelefons levetid.

100% prisgaranti på alle reparationer

Når du får din Nokia 8.1 repareret hos Telerepair, tilbyder vi altid en 100% prisgaranti. Det betyder, at hvis du oplever, at fejlen eller skaden vender tilbage, så skal du ikke betale for en ny reparation. Bare kom ned i en af vores mange butikker, og fremvis dit reparationsbevis. Så fikser vi den igen, kvit og frit.

0