❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 8 Sirocco Reparation

Er din Nokia 8 Sirocco blevet beskadiget? Så kan Telerepair hjælpe. Bestil tid her eller i en af vores butikker og få en hurtig og effektiv reparation af certificerede teknikere med stort kendskab til reparation af Nokia-mobiler. Vi kan reparere alle typiske skader, såsom ridser i skærmen, døde batterier og vandskader, på under en time. Kommer du uden for myldretid, kan der tit gå endnu kortere tid. Når du bestiller tid her på siden, kan du også i forvejen fortælle os om problemet. Det gør det lettere for os at diagnosticere og løse problemet.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 8 Sirocco Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1999 kr

  • 799 kr

  • 849 kr

  • 899 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 8 Sirocco er Nokias store high-end luksusmobil. Den har masser af plads, et godt design i rustfrit stål og en OLED-skærm med fantastisk sort- og farvegengivelse.

Ødelagt Nokia 8 Sirocco? Få den fikset på under 60 min.

Vores teknikere har akkumuleret en stor ekspertise med Nokia-telefoner. Vi har haft flere hundrede på vores værksted. Vi ved derfor også en masse om, hvordan mobilen er bygget, hvilket værktøjer, der skal bruges og hvor skaden typisk sidder. Det gør, at vi kan udføre de fleste reparationer på under 60 minutter.

Vores værksted bruger kun det nyeste udstyr inden for ESD, hvilket beskytter din mobiltelefon mod statisk elektricitet under reparationer. Vi bruger også kun originale reservedele. Din Nokia 8 Sirocco vil derfor føles spritny, efter vi har haft den inde til reparation.

100% prisgaranti på reparation af din Nokia 8 Sirocco

Vi tilbyder prisgaranti på alle vores reparationer. Du skal derfor ikke betale to gange, hvis vi skal reparere den præcis samme skade igen. Er den vendt tilbage eller har skaden ligget dybere end vi troede ved den første reparation, er din anden reparation derfor gratis.

0