• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 8.3 5G Reparation

Har din Nokia 8.3 5G brug for en reparation? Få den hos Telerepair til en konkurrencedygtig pris og med lille (til ingen) ventetid. Bestil din reparation i formularen forneden – eller kom forbi en af vores mange butikker i København og store dele af Nordsjælland. Når du bestiller en reparation på forhånd, slipper du for at stå i kø. Du giver nemlig os tid til at få vores tekniker og reservedele på plads til din ønskede reparationstid. Vi har 10+ år med Nokia og de andre store Android-mobiler. Over den tid har vi oparbejdet en stor ekspertise med reparation og udskiftning af alle komponenter: skærme, batterier, kameraer og meget andet.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 8.3 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1749 kr

  • 749 kr

  • 599 kr

  • 599 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Nokia 8.3 5G er en Android med komponenter fra en high end-telefon – til en mellemklasse pris. Det er den første 5G-ready Nokia, som kan bruges på det lynhurtige mobilnetværk.

Det imponerende kamera kan filme i 4K, skærmen er et 6,8” QHD-Display og selve designet er i flere anmeldelser blevet fremhævet som meget holdbart og robust. Men selv det bedste design i verden er ikke 100% beskyttet mod slid og skader.

Er din Nokia 8.3 5G ødelagt? Få den repareret af eksperter

Nokia-telefoner har altid (ellers, i hvert fald siden 3310’en) haft ry som en meget holdbar mobiltelefon.

Og det er stadig tilfældet.

Men fra tid til anden kan det stadig være nødvendigt med en reparation eller udskiftning. Derfor har vi også haft et ton af Nokias smartphones forbi vores værksted. Vi kender designet indefra og ud, så vi hurtigt kan udføre de mest udbredte reparationer.

Størstedelen af vores reparationer er overstået på under 30 minutter. Det gælder, hvis du skal udskifte din skærm, dit batteri eller en helt tredje komponent.

Vi bruger de bedste reservedele, så du er garanteret en velfungerende mobil efter reparationen. Du vil ikke kunne føle forskellen mellem din telefon fra, da du først fik den – og da reparationen var overstået. Dette er også med til at forlænge din mobils levetid. Du finder os overalt i København og store dele af Nordsjælland.

0