❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 7.1 Reparation

Er din Nokia 7.1 blevet beskadiget? Så kan vi hjælpe. Hos Telerepair får du en pålidelig og kvik reparation af din mobiltelefon. Vi udfører de fleste reparationer på under 60 minutter. Det er uanset om, vi ordne en flækket skærm, et dødt batteri batteri eller afruste og reparere på vandskader. Du kan lige nå at drikke en kop kaffe, og så er din telefon klar til dig igen – så god som ny.

Du kan bestille en tid her på siden eller gå ned i en af vores mange butikker. Vi gør en dyd i at give dig god kundeservice, så har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, skal du endelig kontakte os.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 7.1 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 549 kr

  • 599 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 7.1 blev udgivet i oktober 2018. Det er en meget imponerende mid-range model, der har en virkelig god LCD-skærm og et solidt kamera. Batteriet er dog kendt for ikke at have en fantastisk levetid.

Er din Nokia 7.1 gået i stykker? Få en professionel reparation

Vi har arbejdet meget med Nokias mobiltelefoner. Det har givet os en dyb teknisk viden om, hvordan vi hurtigt og pålideligt kan fikse din Nokia 6.1, så den bliver så god som ny. På vores certificerede værksted bruger vi kun det nyeste udstyr inden for ESD. Det beskytter din telefon mod statisk elektricitet under reparationen.

God kundeservice – og 100% prisgaranti

Hos Telerepair priser vi også selv på vores kundeservice. Det betyder, at du altid kan henvende dig med spørgsmål, ris eller ros. Vi er meget stolt af vores 100% prisgaranti. Det betyder, at hvis fejlen fortsætter eller skaden har siddet dybere end forventet, skal du ikke betale to gange for den samme reparation. Vi fikser den, kvit og frit.

0