Privatlivspolitik
Nokia 7 Plus Reparation - Telerepair.dk - Hurtig og effektiv service - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 7 Plus Reparation

Har du tabt din Nokia 7 Plus? Eller er den gået i stykker på anden vis? Så kan vi hjælpe. Når du sender din mobiltelefon til reparation hos Telerepair, er du garanteret en professionel og pålidelig reparation – ofte på under en time.

Du bestiller tid her på siden eller i en af vores mange butikker. Er du usikker på, hvor skaden er opstået, eller hvor omfattende den er, kan vi også diagnosticere den for dig. Det betyder, at du ikke udskifter skærmen, hvis batteriet er problemet.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 7 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1199 kr

  • 699 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Nokia 7 Plus kom ud i 2018. Den er blevet fremhævet for sit fremragende batteriliv, gode performance og et fantastisk design. Kameraet kan et væld af billedfunktioner, der giver dig skarpe og varierede fotografier.

Når det kommer til de større mobiltelefoner som Nokia 7 Plus, oplever vi, at de oftere bliver tabt, fordi størrelsen giver en bedre skærm, men til tider et svære greb.

Få din Nokia 7 Plus repareret af professionelle

Vores certificerede teknikere har oparbejdet en stor erfaring med reparation af Nokia-telefoner. Vi tager os af alle slags mobilskader, uanset om din skærm er revnet, batteriet er overophedet eller mobilen har fået vandskader.

De arbejder kun under de bedste af omstændigheder. Det betyder, at værkstedet altid har de nødvendige redskaber til at reparere din mobil på bedst mulig vis. Når vi udskifter indhold, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at når du får din Nokia 7 Plus i hænderne igen, vil den føles som ny. Det forlænger også mobiltelefonens levetid.

God kundeservice – og 100% prisgaranti

Når du træder indenfor hos Telerepair, er du garanteret en god og imødekommende kundeservice. Vores troværdighed er meget vigtig for os. Det kommer også til udtryk i vores 100% prisgaranti.

0