❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 6.2 Reparation

Er din Nokia 6.2 kommet ud for et uheld? Få en hurtig og grundig reparation hos Telerepair. Det tager typisk under en time.

Bestil reparationen lige her på siden og spring store dele af køen over. Bare vælg den nødvendige reparation og butikken, du ønsker at indlevere din defekte enhed i. Så klarer vi resten.

Vil du gerne snakke med os først? Så kom forbi en af vores mange butikker fordelt udover København og Nordsjælland.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 6.2 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 649 kr

  • 549 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 6.2 blev lanceret til IFA Berlin 2019, og er den første Nokia 6-mobil med hele tre kameraer på bagsiden og en PureDisplay-skærm. Skærmen er designet til at håndtere dybere farvenuancer, så du får det bedst mulige billede. Mobilen egner sig også godt som arbejdstelefon, da der er plads til to SIM-kort, så du kan skifte mellem privat og erhverv nemt og hurtigt.

Er din Nokia 6.2 gået i stykker?

Selvom du passer godt på din mobil, er det næsten umuligt at undgå uheld eller helt almindelig slidtage. Det ved vi. Det er også årsagen til, at vi har haft tusindvis af kunder forbi til en reparation over de sidste ti år. Vi tager os af alle slags udbedringer og udskiftninger. Det betyder, at hvis du har brug for at få en ny skærm smækket i din Nokia – eller skiftet et udbrændt batteri – så står vi klar til at hjælpe.

Vi bruger kun de bedste reservedele og udstyr. Det betyder, at din mobil er i trygge hænder, når du svinger forbi en af vores mange butikker. Vi har alt nødvendigt på lager i butikken, så du ikke skal vente på, at vi bestiller noget hjem først. Det betyder, at du er garanteret en god reparation med minimal ventetid. Ofte er vi færdige inden for 30 minutter.

Bestil tid her på siden eller besøg en af vores mange butikker i Nordsjælland og København.

0