❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 6.1 Reparation

Har du tabt din Nokia 6.1 eller er den blevet beskadiget? Telerepair kan give dig en professionel og hurtig reparation, så du ikke skal gå mobilløs længe. De mest almindelige reparationer, såsom udskiftning af revnede skærme, døde batterier og kameralinser, tager under 60 minutter. Det er lige tid til at drikke en kop kaffe. Vores dygtige teknikere har opbygget en massiv viden og ekspertise om mobilreparation. Du kan derfor trygt overlade din Nokia 6.1 i vores hænder. Du kan bestille tid forud her på siden eller i en af vores mange butikker. Vi kører også gerne en diagnose af din mobiltelefon, så vi er sikre på, at vi får fanget alle småfejlene, og får udført de nødvendige reparationer.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 6.1 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 599 kr

  • 549 kr

  • 499 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 6.1 er nyudgivelsen af Nokia 6’en. Den har et meget holdbart design. Den har også en betragtelig større processor, så du får en næste 60% bedre ydeevne og præstation end dens forgænger.

Ødelagt Nokia 6.1? Telerepair kan fikse den

Vi har arbejdet meget med Nokias mobiltelefoner. Det har givet os en dyb teknisk viden om, hvordan vi hurtigt og pålideligt kan fikse din Nokia 6.1, så den bliver så god som ny.

Originale reservedele og 100% prisgaranti

Vi bruger kun originale reservedele. Det forlænger din telefons levetid og beskytter din reklamationsret. Vi giver dig også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Det betyder, at hvis fejlen ikke går væk, eller er skaden dybere end først antaget, så skal du ikke vente med at kontakte os. Selv hvis du først opdager det en måned efter, vil vi stadig gerne reparere din telefon igen for ingen ekstra pris.

0