❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 6 Reparation

Din Nokia 6 fortjener det bedste - Hos Telerepair.dk reparerer vi alle slags Nokia'er. Herunder kan du se udvalgte modeller og prisen for skift af skærm herpå. Hvis du vil have repareret en anden Nokia enhed, så kontakt os endelig, eller besøg en af vores butikker.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 6 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 399 kr

  • 149 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 6 var den første af deres mobiltelefoner, der er blevet produceret af Nokia selv, efter de trådte ud af Microsoft. Den kom på markedet i Danmark i 2017, og havde en Qualcomm Snapdragon 430 processor.

Er din Nokia 6 i udu? Få en hurtig og professionel reparation

Har din Nokia 6 fået et par slag eller revner i glasset, så kan Telerepair hurtigt og effektivt hjælpe dig. Vores tekniske eksperter har haft flere tusinde mobiltelefoner gennem værkstedet, så selv hvis du ikke kender fejlen, kan de som regel finde og fikse den på under en time. Vi bruger kun originale reservedele, hvilket betyder, at du ikke vil opleve en forskel mellem en skærm-, batteri- eller kamera-reparation og en helt ny telefon.

100% prisgaranti på alle reparationer

Oplever du, at skaden vender tilbage eller fejlen ikke er gået væk, så skal du endelig kontakte os igen. Vi giver en 100% prisgaranti på alle vores reparationer, så du ikke skal betale ekstra, hvis skaden er mere trodsig end forventet. Du kan også få en lånemobiltelefon, hvis reparationen tager længere tid end de normale 60 minutter.

0