• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 5.1 Reparation

Er din Nokia 5.1 gået i stykker eller været ude for et uheld? Det kan være, at din skærm er flækket, batteriet er overophedet eller den er blevet tabt i noget vand. Heldigvis kan Telerepair hjælpe. Vores dygtige teknikere giver dig en professionel og kyndig reparation – ofte på under en time.

Du kan bestille tid her eller troppe op i en af vores mange butikker. Vi diagnosticerer gerne fejlen eller skaden, hvis du er i tvivl om, hvor fejlen eller skaden reelt set ligger. Er skaden mere omfattende, så kan vi også tilbyde dig en låner, indtil din Nokia 5.1 igen er god som ny.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 5.1 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 444 kr

  • 444 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Nokia 5.1 er den mere raffinerede storebror til Nokia 5’eren, og blev først lanceret i Danmark i maj 2018. Den giver dig et robust og yndefuldt design til en god pris. Især skærmen og fingeraftrykslæseren er blevet fremhævet, som at være alene bedre end sine konkurrenter.

Er din Nokia 5.1 gået i stykker?

Når uheldet er ude og din Nokia 5.1 har brug for reparation, kan Telerepair hjælpe. Vi har en stor ekspertise inden for Nokia og andre Android-baserede mobiltelefoner. Det betyder, at vi har fået flere hundrede lignende mobiler ind på vores værksted. Vi bruger kun originale reservedele, når vi udskifter din skærm, batteri eller kamera. Det forlænger din mobils levetid og sikrer, at du ikke vil kunne mærke forskellen mellem en reparation og en helt ny Nokia 5.1.

Reparation på under en time

De mest almindelige reparationer kan vi som oftest ordne på under en time. Derfor er en lånemobil sjældent nødvendig. Er der lidt mere omfattende skrammer og skader, tager det dog mere tid. Er det tilfældet, tilbyder vi dig naturligvis en lånemobil, du kan bruge, mens du venter.

Når reparationen er overstået, bør telefonen være som før. Vender fejlen eller skaden tilbage, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver 100% prisgaranti på alle reparationer.

0