Privatlivspolitik
Nokia 5.1 Plus Reparation - Telerepair.dk - Mobil reparation - Telerepair
  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 5.1 Plus Reparation

Har du tabt din Nokia 5.1 Plus eller er din telefon på anden vis gået i stykker? Så kan Telerepair hjælpe. Vores kyndige teknikere har mange års erfaring med reparation af Android-telefoner, inklusiv Nokia 5.1 Plus. Det kan være, at du skal have udskiftet din skærm eller batteri. Uanset hvilken reparation, din telefon har brug for, kan vi hjælpe. En reparation tager typisk under en time. Du kan bestille tid her på siden – eller besøge en af vores butikker.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 5.1 Plus Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Nokia 5.1 Plus er Nokias prisbevidste udfordrer til iPhone X. Den kom på markedet i juli 2018. 5.1 Plus’en har en stor 5.9” HD+ skærm, en MediaTek P60 SoC-processor og 3 eller 4GB RAM, afhængig af modellen. Det betyder, at du får en stor en solid telefon i en imponerende kvalitet, den lave pris taget i betragtning.

Har din Nokia 5.1 Plus lidt et uheld?

Mobiltelefoner går i stykker. Det er næsten uundgåeligt. Men bringer du din ødelagte Nokia 5.1 Plus til Telerepair, behøver du ikke vente længe, før du igen har en funktionel og god mobil. Vores kyndige teknikere har stor erfaring med Nokia-mobiltelefoner og andre Androids. Vi har næsten med garanti set din skade eller fejl før. Derfor kan vi også udføre de fleste af vores reparationer inden for en time.

Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer din mobiltelefon. Det gør vi for at sikre, at du får et godt produkt i hænderne. Det forlænger også din mobils levetid. Du vil derfor ikke kunne mærke den store forskel mellem din mobil, da du først fik den – og din mobil efter reparationen.

Konkurrencedygtige priser og god kundeservice

Hos Telerepair får du mobilreparationer til en rimelig pris. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om skjulte gebyrer eller unødige tillæg. Vender fejlen eller skaden tilbage, tilbyder vi en 100% prisgaranti. Det betyder, at du bare skal bringe den ind, så reparere vi den igen – helt gratis.

Vi gør en dyd i at holde dig informeret hele vejen. Har du spørgsmål til din reparation, eller undrer du dig over noget, er du også altid velkommen til at henvende dig i butikken.

0