❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 5 Reparation

Nokia 5 er bygget af ét stykke aluminium, og den oser af kvalitet. De runde og bløde hjørner gør desuden, at den ligger perfekt i hånden. Ejer du en Nokia 5, der er gået i stykker, bør du overveje at sende den til reparation. Skal man have glæde af sin Nokia 5, er det nødvendigt, at den fungerer problemfrit - uden fejl og/eller mangler.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 5 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 749 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 149 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 5’eren kom først på markedet i februar 2017, og var en virkelig velfungerende mobiltelefon for en rimelig pris. Den blev især hyldet for sit fysiske design og et kraftigt display med god farvegengivelse.

Er din Nokia 5 i udu? Få en hurtig og kyndig reparation

Hos Telerepair har vi her på værkstedet en kæmpe erfaring med Android-telefoner, som Nokia 5. Det betyder, at vi har repareret hundredvis af lignende skærme, yderglas, batterier og vandskader. Når vi gør det, bruger vi kun originale reservedele. Det betyder, at din Nokia 5’s levetid bliver forlænget, fordi den bliver præcis som før, skaden opstod.

Hurtig og pålidelig service – med 100% prisgaranti

Vores certificerede teknikere kan også diagnosticere den præcise fejl, hvis du er i tvivl om, hvor skaden er opstået. Det kan være, at skærmen flimrer, men i virkeligheden er batteriet selve problemet. Hvis skaden vender tilbage, reparerer vi den gratis igen.

Ved du derimod præcis, hvad der er galt? Så book din tid her på siden. Det gør vores arbejde lettere – og sparer dig tid. De mest udbredte skader kan vi reparere på under 60 minutter. Det er lige tid nok til at drikke en kop kaffe. Er den mere omfattende, så tilbyder vi dig en lånetelefon.

0