❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 5.3 Reparation

Har din Nokia 5.3 været ude for et uheld? Så kan du få en reparation hos Telerepair. Uanset om din skærm er ridset, batteriet er dødt eller mobilen er blevet fyldt med vand, kan vi hjælpe. I over ti år har vi udskiftet, repareret eller på anden vis fikset skader og fejl i smartphones – også modeller fra det “nye” Nokia. Vores teknikere er både dygtige og hurtige. Det betyder, at du sjældent skal vente mere end en time på at få din mobil igen – næsten som ny. Ved at bestille din tid på forhånd garanterer du, at vi har de nødvendige reservedele liggende klar på lageret. Derudover skal du bare troppe op i en af vores mange butikker i Nordsjælland og København.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 5.3 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 849 kr

  • 449 kr

  • 449 kr

  • 449 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 5.3 er en ny lavpris mobil fra det finske brand. Modellen blev lanceret i sommer 2020.

Det er en meget solid og pålidelige smartphone med et robust og relativt vandtæt design, HDR-support og trådløs opladning. Den er også blandt de billigste mobiler på det danske marked.

Selvom prisen er lav, kan det stadig betale sig at få en reparation, når den går i stykker – frem for at bruge sine surt tjente penge på en ny mobil.

Er din Nokia 5.3 gået i stykker?

Telerepair kan hjælpe, når uheldet har været ude.

Vi har en stor ekspertise inden for Nokia og andre Android-baserede mobiltelefoner. Det betyder, at vi har haft fået flere hundrede lignende mobiler ind på vores værksted.

Vi bruger kun originale reservedele, når vi udskifter din skærm, batteri eller kamera. Det forlænger din mobils levetid og sikrer, at du ikke vil kunne mærke forskellen mellem en reparation og en helt ny Nokia 5.3.

Reparation på under en time

De mest almindelige reparationer kan vi som oftest ordne på under en time.

Derfor er en lånemobil sjældent en nødvendig. Vi tilbyder dog stadig en låner, hvis skaden er mere omfattende.

Når reparationen er overstået, bør telefonen være som før. Vender fejlen eller skaden tilbage, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi giver 100% prisgaranti på alle reparationer.

0