❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 4.2 Reparation

Telerepair er altid frisk på at reparere din Nokia 4.2.

Det eneste, du skal gøre, er at vælge din ønskede reparationer og bestille en tid her på siden.

Hvis du hellere vil tale med en medarbejder først om problemet, du oplever med din mobil, kan du også altid besøge en af vores mange butikker i København og Nordsjælland. Alle vores beliggenheder er i nærheden af offentlig transport eller god parkering.

Bestil tid nu og slip for unødig ventetid.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 4.2 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 999 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 4.2 er flagskibet for HMD Globals mellemklasse smartphones. Den tilbyder derfor også mange af de features, vi ellers kender bedre fra high-end mobiler. I modsætning til dens mange konkurrenter, er den udstyret med 2.5D glas på både front- og bagside. Det betyder, at glasset har en let kurve, som giver displayet et mere 3D-udseende.

Med et større display kommer dog også risikoen for ridser eller decideret revner i skærmen.

Er skærmen på din Nokia 4.2 flækket?

Hvis du har været uheldig, og din Nokia 4.2 er kommet til skade, kan Telerepair hjælpe. Vi har teknikere, der ligger inden med et væld af ekspertise, når det kommer til reparation af Nokia-telefoner. Det har vi, fordi vi i over ti år har repareret flere tusindvis af smartphones, heriblandt Nokias.

Det vil også sige, at vi har set alt fra sprækkede skærme til udbrændte batteri til gennemgribende vandskader. Vi har derfor også lært, hvordan man hurtig løser de mest udbredte problemer. En gennemsnitlig reparation tager derfor under 30 minutter. Og når reparationen er udført, vender skaden ikke tilbage. Derfor giver vi også en 100% prisgaranti på alle reparationer. Så skal du ikke betale dobbelt, hvis skaden eller fejlen har siddet dybere end forventet.

Bestil din tid nu og undgå at skulle stå i kø i butikken. Du finder os i hele Hovedstadsområdet og store dele af Nordsjælland.

0