❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 3.4 Reparation

Har din Nokia 3.4 brug for en reparation? Bestil den lige her hos Telerepair. Det er hurtigt og nemt. Du skal bare klikke på den nødvendige reparation forneden, vælge butik og bestille dit ønskede tidspunkt. Når du afleverer din mobil, skal du ikke vente i kø – og ofte kan du få den tilbage igen, i repareret tilstand, inden for en time. Vores reparationstid er lav, takket være vores teknikeres store ekspertise. Vi har i over 10 år repareret smartphones – både Android og iPhones. Vi har butikker i alle Københavns bydele og meget af Nordsjælland. Alle vores værksteder ligger i nærheden af offentlig transport eller parkering.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 3.4 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 649 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 3.4 er en pålidelig budgetmodel – med et længelevende batteri. Nokia har flere gange reklameret med, at de er en af de få mobilproducenter, hvis enheder kun behøver at blive opladt hver anden dag.

3.4’eren kom til Danmark i august 2020. Det var oprindeligt planlagt, at den skulle lanceres i forlængelse af en større reklamekampagne knyttet til James Bond-filmen “No Time to Die”, der oprindeligt skulle udgives i 2020.

Smartphonen er behagelig i hånden på grund af sit 3D-nanomønster i de mange levende farver.

Men på trods af komfort og performance kan mobiler altid gå i stykker. Når det sker, er Telerepair klar til at reparere skaden.

Har din Nokia 3.4 været ude for et uheld?

Uheld er uundgåelige. Især når det gælder forbrugerteknologi, som vi har i hånden hver dag – og hiver ud og op af lommer og tasker.

Uanset skaden eller årsagen står vi klar til at hjælpe. Vores teknikere har i 10+ år lært smartphones, heriblandt Nokias seneste modeller, godt at kende. Vi ved, hvordan de fungerer, og hvordan vi på mest skønsomvis kan reparere dem.

Vi har set et utal af flækkede skærme, overbelastede batterier og vandskadede indmad. Derfor kan vi også hurtigt løse problemet. Størstedelen af vores udskiftninger og reparationer er overstået på under 60 min.

Du finder os i alle Københavns bydele og store dele af Nordsjælland.

0