❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 3.2 Reparation

Hos Telerepair står vi klar til at reparere din Nokia 3.2.

Bare vælg den relevante reparation og bestil tid lige her på siden.

Foretrækker du at tale med en medarbejder først, er du også altid velkommen til at droppe forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland. Vores værksteder ligger altid tæt på offentlig transport eller parkering.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 3.2 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 799 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 3.2 er en nyttig lavpris-mobil med et heftigt batteri. Modellen kom på det danske marked i sommer 2019, og er en klassisk let smartphone til en rimelig pris. Den egner sig især godt til dem, der har brug for en pålidelig mobil, der ikke løber tør for strøm lige med det samme. Batteriet er nemlig på hele 4.000 mAh.

Desværre har den allerede fra lanceringen haft et ry for at være lidt skrøbelig, så du er altså ikke den første, der måske har brug for en hurtig reparation.

Har din Nokia 3.2 været ude for et uheld?

Så er du ikke alene. Heldigvis står Telerepair klar til at hjælpe. Vores dygtige teknikere har oparbejdet en stor viden og ekspertise om, hvordan man hurtigt og godt reparerer Nokias mobiler, heriblandt din Nokia 3.2.

Vi har efterhånden set mange sprækkede skærme, knækkede rygge og vandskadede komponenter. Vi ved derfor præcis, hvordan de fleste skader eller fejl skal udbedres. De fleste af vores reparationer er således over inden for 30 minutter, og vi gør en dyd i at sikre, at skaden ikke vender tilbage. Derfor giver vi også en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Hvis du frygter, at du kan komme til at tabe den igen, installerer vi også gerne et holdbart cover, der kan beskytte din mobil yderligere.

Bestil tid her eller kom forbi en af vores mange butikker i København og Nordsjælland

0