❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Nokia 2.4 Reparation

Er din Nokia 2.4 gået i stykker? Bestil en billig og pålidelig reparation hos Telerepair. Forneden finder du vores reparationsformular. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den nødvendige reparation og finde et tidspunkt i din nærmeste butik – så står vi klar til at hjælpe på det pågældende tidspunkt. Telerepair har konkurrencedygtige priser – og 10+ års erfaring med reparation af mobiltelefoner. Du finder os i alle Københavns bydele og store dele af Nordsjælland. Reparationen er ofte klaret på under en time.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Nokia 2.4 Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 649 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 399 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send med posten

Nokia 2.4 er en pålidelig – og ubegribelig billig – Android-mobil med et solidt batteri og en stor skærm. Som sin forgænger fremhæver Nokia, at modellen kan holde strøm i næsten to dage.

Men som det altid er med budgetmodeller, vil der altid være indgået kompromisser. Ydeevnen kan være lidt ujævn, og med en ramme i plastik er den ikke helt lige så holdbar, som vi er blevet vant til over de seneste år.

Oplever du vedvarende problemer, kan det derfor være nødvendigt med en reparation. Her står vi klar til at hjælpe. Hos Telerepair kan vi hurtigt reparere din Nokia 2.4 med de rette reservedele i et ESD-sikret værksted.

Er din Nokia 2.4 kommet til skade?

Telerepair har stor erfaring med Nokia-telefoner. Vores erfarne teknikere har i mere end 10 år repareret Android-telefoner – heriblandt Nokias smartphones.

Uanset hvilken skade der er opstået, kan vi fikse problemet for dig. Det gælder både vandskader, slitage, flækkede skærme eller døde batterier.

Alle vores reparationer kommer med en prisgaranti. Det vil sige, at du får en gratis reparation, hvis skaden varer ved, efter vi har udført den første reparation.

Har du spørgsmål til reparationen af din Nokia 2.4?

Hvis du har spørgsmål til din reparation eller noget andet, så tøv ikke med at kontakte os. Kig forbi en af vores mange butikker eller ring på 70 60 55 90. Vi har åbent alle hverdage mellem kl.10-18 og lørdag kl.10-16.

0