• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Motorola Z3 Play Reparation

Har din pålidelige Motorola Z3 Play været ude for et uheld?

Så få en hurtig og god reparation hos Telerepair.

Vi udfører alle de nødvendige reparationer – heriblandt udskiftning af skærm og batteri eller reparation af vandskader. De mest udbredte skader, kan vi reparere på under en time.

Vores værksted er fyldt med dygtige teknikere, der har mange års erfaring med mobilreparationer. De bruger kun de bedste reservedele og det nyeste reparationsudstyr. Derfor kan vi også tilbyde en 100% prisgaranti på alle vores reparationer. Det vil sige, at hvis skaden eller fejlen vender tilbage, så fikser vi den igen.

Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Motorola Z3 Play Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 1249 kr

  • 699 kr

  • 949 kr

  • 849 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Motorola Z3 Play er en af ​​de mest avancerede smartphones på markedet med sine imponerende funktioner og stilfulde design. Men selv de bedste enheder kan opleve udfordringer som skærmskader, batteriproblemer eller knapper, der ikke fungerer korrekt. Heldigvis tilbyder Telerepair professionel reparation til Motorola Z3 Play, så du hurtigt kan få din enhed tilbage i perfekt stand.

Professionel Samsung Motorola Z3 Play Reparation

Ved Telerepair forstår vi vigtigheden af ​​at have en pålidelig og professionel service, når det kommer til reparation af din Motorola Z3 Play. Vores erfarne teknikere er specialiserede i håndtering af alle former for skader, uanset om det er en sprækket skærm, vandskader eller softwareproblemer. Vi anvender kun kvalitetsreservedele og avancerede værktøjer for at sikre, at din enhed bliver repareret til perfektion, hver gang.

Gode priser på Samsung Motorola Z3 Play Reparation

Vi ved, at pris er en vigtig faktor, når det kommer til reparation af din Motorola Z3 Play. Derfor tilbyder Telerepair konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores service. Vi leverer gennemsigtige priser og vil altid give dig en detaljeret oversigt over omkostningerne, inden vi påbegynder reparationen. Med vores fornuftige priser kan du få din enhed repareret uden at tømme din bankkonto.

Kom forbi Telerepair i dag

Hvis din Motorola Z3 Play har brug for reparation, så kom forbi Telerepair i dag. Vi har flere bekvemme beliggenheder rundt omkring i Danmark, herunder Østerbro, København K, Frederiksberg, Hørsholm, Vesterbro, Lyngby, Amager, Roskilde og City2. Vores venlige og kyndige personale står klar til at hjælpe dig med enhver reparation og sikre, at din enhed bliver behandlet med den største omhu og ekspertise.

Besøg os i dag og lad os hjælpe dig med at få din Motorola Z3 Play tilbage i topform!

Nævn at man kan komme forbi vores butikker i Østerbro, København K, Frederiksberg, Hørsholm, Vesterbro, Lyngby, Amager, Roskilde, City2

0