• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Motorola Edge Plus 5G Reparation

Virker din Motorola Edge Plus 5G ikke længere? Er skærmen flækket eller løber den hele tiden tør for strøm? Så bestil en reparation hos Telerepair - vi hjælper dig! Vi reparerer alle mobil-mærker og har et godt kendskab til Motorola Edge Plus. Vores dygtige teknikere står klar til at hjælpe dig med dit mobil-problem - hvad end det måtte være! Vi har oftest alle originale reservedele på lager, og vi arbejder i et ESD-sikret værksted, så du får det bedste resultat.
Læs mere
Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

Priser på Motorola Edge Plus 5G Reparation

Vælg minimum 2 reparationer og få 15% rabat

  • 2499 kr

  • 799 kr

  • 699 kr

  • 249 kr

Samlet pris
0 Kr

Send din enhed med posten til os

Send din enhed til reparation hos os, nemt & hurtigt, direkte med posten. Udfyld følgende formular:

Denne formular åbner et nyt vindue med en formular som du skal bekræfte

Bestil en afhentning af din enhed

Bestil nemt & hurtigt tid til afhenting her. Bemærk, at vi afhenter i Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Bestil tid i en af vores butikker

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Motorola Edge Plus 5G er en mobil i et lækkert design og til billige penge. Det er en mobil med mange fordele – den har bl.a. en fremragende batteritid og et godt allround kamera.

Selvom du passer godt på din mobil, kan skader og fejl dog opstå, og du kan spare mange penge ved at få din mobil repareret i stedet for at købe en ny. Det er her, at Telerepair kommer ind i billedet – vi reparerer din mobil hurtigt og sikkert.

Hurtig Motorola reparation – med de bedste reservedele

Hos Telerepair giver vi dig en hurtig reparation af din Motorola Edge Plus 5G. Men “hurtig” betyder ikke, at vi skynder os unødigt. Det vigtigste for os er altid kvaliteten af din reparation.

Det gør vi ved at bruge specialiseret udstyr og de bedste reservedele. Vi har et stort lager i hver butik, som vi altid sørger for bliver holdt ved lige. Det vil sige, at vi altid har reservedele liggende til de mest udbredte reparationer. Du skal derfor ikke vente på forsendelse af komponenter.

Når du bestiller en reparationstid her på siden, skal du heller ikke stå i kø eller vente på en tid i selve butikken. Det betyder, at du typisk vil kunne indlevere din Motorola One Vision hos os, drikke en kop kaffe, og så afhente din nu-fikset mobil inden lukketid, samme dag.

Skal du have udskiftet dit Motorola Edge Plus 5G cover?

Har du brug for at beskytte din Motorola Edge Plus 5G, så du aldrig får brug for en reparation? Så kan du også få udskiftet dit cover hos os.

0